Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот onlythecreative, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Ново регистрирани .мк домени

пријавена од глиша пред 1 година, 2 месеци. (domejn.ot.mk)

График и рсс канал со ново регистрираните .мк домени, да не пропуштиме некој.

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Исто

пријавена од gemidjy пред 1 година, 3 месеци. (pablisher.lugola.net)

„Прашањето ми е, што прават другите луѓе во оваа држава? Дали читаат книги? Дали гледаат филмови? Дали работат на сопствената едукација? Дали имаат претстава како е да се помине Нова година без петарди?“ -- Од-лич-но!

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Мама е Дедо Мраз

пријавена од јован пред 1 година, 3 месеци. (www.solipamet.com)

„Мислам дека мама е Дедо Мраз, види што најдов кај неа во фиоката…“

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава

Мизеријата на македонското (интернет) општество

пријавена од kotle пред 1 година, 3 месеци. (novica.softver.org.mk)

Зачудувачки е колку многу џева се крена за една ненамерна грешка на страницата на Mozilla за Firefox на македонски јазик.

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Господ на Фејсбук

пријавена од whiteeagle пред 1 година, 3 месеци. (www.solipamet.com)

...како сѐ тоа би изгледало ;)

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава

Цела плата се потроши за рекламирање на ISIC и Коузон

пријавена од глиша пред 1 година, 3 месеци. (img78.imageshack.us)

Цела плата се потроши за рекламирање на ISIC студентска картичка и Коузон. (CTRL+U на celaplata.gov.mk)

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Праисториско наколно живеалиште - Музеј на вода

пријавена од ukion пред 1 година, 3 месеци. (www.patuvanja.info)

Заливот на коските e реконструирана праисториска наколна населба од XII-VII век пред н.е - поставена над платформа која ја држат дрвени колци, музеј - каде се поставени пронајдените остатоци во водата од живеалиштето, нуркачка база и реконструирани тврдини од римското царство од втори век

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Отпор 2009

пријавена од јован пред 1 година, 3 месеци. (blog.gemidjy.info)

„Ќе ни велат „ти си шизофреник, ќе имаш црвена рецепта, ти си пијаница, нема пиво после 7, ти искажа клевета, одиш во затвор“ и ние само ќе голтаме.“

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Пред апс и по апс

пријавена од whiteeagle пред 1 година, 3 месеци. (www.solipamet.com)

Не гледам нешто да се сменило... :\

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Лугархија број 3, декември 2008

пријавена од vikt0r пред 1 година, 3 месеци. (ezine.lugola.net)

Нема опис...

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Револуција во Грција

пријавена од gemidjy пред 1 година, 4 месеци. (vuna.info)

Откровението на Вуна.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

markovski kristijan

пријавена од kikomarkovski пред 1 година, 4 месеци. (www.a1.com.mk)

emisiite vi se mnogy ybavi

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

"Лугархија" Број 02, ноември 2008

пријавена од vikt0r пред 1 година, 4 месеци. (ezine.lugola.net)

Речено, сторено.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Луѓето во мојата земја, тоа не е Груевски!

пријавена од gemidjy пред 1 година, 5 месеци. (blog.gemidjy.info)

Οι άνθρωποι στην Ελλάδα, δεν είναι Μπακογιάννη!

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

1.689.7 km поминати со еден резервоар на Peugeot 308

пријавена од vikt0r пред 1 година, 5 месеци. (koli.com.mk)

Во просек трошел 3.41 литри на 100 километри, прилично малце за комфорен автомобил со 5 врати.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести