Инфо за onlythecreative

Корисник од:
17 март 2008
Пријавени статии:
10
Популарни:
4
Однос на популарност:
40%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот onlythecreative (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

3G конечно и во Македонија...

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.solipamet.com)

Изгледа дека сè уште е во тест фаза, ама има надеж :)

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Ајнштајн се врати...

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.solipamet.com)

За да види едно нешто!

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Забава

Херој!

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (www.solipamet.com)

Холандија ГП - 1973 година, Роџер Вилијамсон се судри и се лизга и превртува по патеката, болидот се запали. [видео]

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Gort! Klaatu barada nikto!

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (www.solipamet.com)

Во Фајрфокс 3 бета 5 :)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Совети за заштита на бебето при бременост

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.solipamet.com)

Еве неколку илустрирани совети за заштита на бебето при бременост.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Само една шанса во животот!

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.solipamet.com)

Направи го тоа сега дури ја имаш шансата!

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Стерео оптички илузии

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (www.solipamet.com)

Со брзо движење на сликата помеѓу две перспективи, овие слики за мозокот се прикажуваат како 3-Д.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Demonoid is back! :)

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (www.demonoid.com)

Насловот сè кажува! Ха! Уживајте :Р

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Вести

Изворниот код на Windows Vista

пријавена пред 2 години. (www.solipamet.com)

Деновиве се појави изворниот код на Windows Vista на Интернет, и еве го за сите да го видите!

1 коментар | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Забава

Масовен протест против глобалното затоплување

пријавена пред 2 години. (solipamet.blogspot.com)

Стотици илјади се собраа на овој протест...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава