Инфо за oksimoron

Корисник од:
26 април 2007
Пријавени статии:
15
Популарни:
13
Однос на популарност:
86%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот oksimoron (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Спомениците...

пријавена пред 1 година, 1 месец. (arheo.com.mk)

...не можам да разберам како дозволиле толку многу да пропадне една идеја која своевремено била нова и напредна во комплексниот свет на ликовната уметност, до степен да се запрашате што мајка бара еден монументален објект како овој на соголено брдо во парк кој никој не го одржува...

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Култура

Замисли се!

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (vuna.info)

И за замислуење е работава.....

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Археолошка логика

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (arheo.com.mk)

Логика батка! :)

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Наука

Курвинско будење

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (femgerila.blog.com.mk)

„..да им дозволиме на ЕДИНСТВЕНИТЕ достоинствени работници да си ја заработат платата чесно“ Дефинирање на курвалукот од еден поинаков агол,пресек на легалната и нелегална проституција низ институциите на системот-хипокризија загушена од сопствените предрасуди,врзани во морален јазол.Фемгерила акшн!

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Ослободување од етикетите - илузии за почетници

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (vuna.info)

Детална анализа на свесноста на човекот за етикетите како личен (свесен или несвесен) избор, во зависност од свесноста за „позитивната слобода“. Малце подолг, но содржаен текст кој вреди да се прочита внимателно.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Насмевката

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (prodavnicanatajni.blog.com.mk)

Таа е премногу сериозна работа. Затоа може да биде широка, кисела, невина, претсмртна, љубовна, иронична, потценувачка, молбена, службена, пријателска, горчлива, победничка, губитничка, механичка, искрена, неискрена, лигава, предавничка, проштална... Но, внимавајте, и лицемерна!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Сонувачот во земјата на соништата

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (sc.blog.com.mk)

Велат таму е сè дозволено, не постојат правила, затоа е толку убаво. Колку само грешат! Таму вирее најсложената мрежа од правила што може да ја замисли човечкиот ум.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Македонската Википедија наближува до својата 10 000 статија

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (arheo.macedonianblog.com)

Група ентузијасти вредно работат на креирањето слободна енциклопедија и на македонски јазик. Честитки до нив и покана за сите заинтересирани да се приклучат :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Филозовски шеги

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (dozgulpmus.blog.com.mk)

Смешната страна на филозофијата. :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Блог - з‘ш да не?!

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Што е блог и зошто блогираме.... важно ли е „што“ и „зошто“?! Има ли потреба од дефиниции?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Во име на Македонија

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Името Македонско на преговарачката маса - исечкано, зачинето и сервирано на сомнителна тацна. Виљушки и ножеви покрај дипломатските салфети. Стара Југославија - Нова Македонија. :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Фашизам на современото македонско општество

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (crticka.blogspot.com)

Првомајска критика на трудот во книжевноста од Букаро, пренасочена кон навиките и вкусовите на индивидуите задушени од општествените (не)правила и предрасуди.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Оглупавена од љубов

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (refleksii.blog.com.mk)

Што прави љубовниот занес со луѓето. Чувство кое веројатно сите го имаат почувствувано во одредени периоди, но извонредно опишано од Gersanina

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Тутурутка

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (mecetousko.blog.com.mk)

Црвената цилиндрична кутија со нашите дипломи и нејзината намена... или намени :)

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Се/се‘ сјебавме

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Нашата драга планета и нашата деструктивна(не)еколошка свест. Одлично изведена поента со остар сарказам.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови