Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот nick108, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Да се најдат... и да го испијат!

пријавена од zlochko пред 2 години, 7 месеци. (blog.com.mk)

А јас сакам да ловам риби во Вардар... :(

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови