Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот natalino7, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Македонија туту фрути јее Мачедониа вит лав

пријавена од gemidjy пред 1 година, 5 месеци. (www.youtube.com)

Да не беа тие двајцата од страна алфа-мужјаците ќе си речев дека се работи за грчките Македонци, ама неее, ова сме ниеееееее :) :) :)

4 коментари | проблем? | категорија: Забава

Sto skolo zavrsile poznatite

пријавена од natalino7 пред 1 година, 5 месеци. (www.collegecrunch.org)

Neznaev deka Steve Jobs bil tolku simpaticen kao mlad:) ali Adam Sandler e original Zohan:):):)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Димчевски на листа на најдобри логоа

пријавена од ta4ka пред 1 година, 6 месеци. (www.fuelyourcreativity.com)

Некаде на средината на страната, има и димчевски web print multimedia. Сигурно е македонец, сегде не има :)

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Купувам Ф4 копче (тастер)

пријавена од ta4ka пред 1 година, 6 месеци. (reklama.com.mk)

Си гледам огласи, кога што да видам нов бисер. :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Дај бе една цигара...

пријавена од Арангел пред 1 година, 6 месеци. (www.youtube.com)

Господ здравје да ти даи.. :)

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Пунети пиперки

пријавена од ta4ka пред 1 година, 5 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

И ја пуниш, пуниш ...

2 коментари | проблем? | категорија: Забава

Swayzak и The Roots на Таксират 2008

пријавена од misos пред 1 година, 5 месеци. (www.lithiumrecords.com.mk)

Swayzak и The Roots на Таксират 2008!

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Забеганција :)))

пријавена од zlochko пред 1 година, 5 месеци. (on.net.mk)

Дали сум првиот што ја пријавува? Хух.. супер, изгледа дека сум! :)))) Наградно прашање - дали ова ќе се појави на taratur.com.mk?

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава