Инфо за natalino7

Корисник од:
16 октомври 2008
Пријавени статии:
1
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот natalino7 (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Sto skolo zavrsile poznatite

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.collegecrunch.org)

Neznaev deka Steve Jobs bil tolku simpaticen kao mlad:) ali Adam Sandler e original Zohan:):):)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава