Инфо за nasty69

Корисник од:
9 јуни 2009
Пријавени статии:
5
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот nasty69 (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Мојот прв стрип обид

пријавена пред 5 месеци, 2 седмици. (nasty-talk.blog.com.mk)

Camera not friendly guy :)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Револт

пријавена пред 5 месеци, 3 седмици. (nasty-talk.blog.com.mk)

Не ми е јасно како е возможно, во оваа наша рунтава касаба, секој вид на јавно демонстрирање на револт и отпор кон државниот поредок, по дифолт да биде ушљакан со политички или етнички обоени етикети, секогаш исполитизиран, инструментализиран, или фингиран?

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Украдени мисли

пријавена пред 10 месеци. (kopriva.blog.com.mk)

Кога ќе легнеме навечер сами во кревет, знаеме што гомна сме...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Педеро браковска контроверзија

пријавена пред 10 месеци. (nasty-talk.blog.com.mk)

Ме интересира кои се легалните оправдувања против озаконувањето на геј кохабитацијата и нејзиното одобрување во сферата на граѓанската привилегија, како формализирана врска (брак)...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Нешто за Абортусот

пријавена пред 10 месеци. (nasty-talk.blog.com.mk)

Ако мислите дека фетусот е позначаен од жената, побарајте од него да ви ги исчисти трагите од гомца на вашите гаќи – Џорџ Карлин...

5 коментари | проблем? | категорија: Блогови