Инфо за nadezna

Корисник од:
13 март 2009
Пријавени статии:
22
Популарни:
5
Однос на популарност:
22%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот nadezna (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

За ноите Квислизи

пријавена пред 1 година. (anti-istorija.blog.com.mk)

Дарвел уште еднаш ме фасцинираше со своите анти-историски рзмислувања

6 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Музички идол (мој избор)

пријавена пред 1 година. (nadezna.blog.com.mk)

Сосема нескромно, као прва статија ке си го ставам мојот пост. Колку да ве оттргнам од политика да ви ги прикажам најубавите суштества на планетава :) Се читаме и тука.

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови