Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот nadezna, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

За Шивачките и Патриотите

пријавена од nadezna пред 3 месеци, 1 седмица. (lepangelina.blog.com.mk)

Лепаанглеина пак ни ја става суровата судбина под нос....маестрално....

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Држава на нееднакви можности

пријавена од nadezna пред 4 месеци, 2 седмици. (nadezna.blog.com.mk)

За партиските врабоувања и нивната дискриминирачка улога.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

pomos za leon!

пријавена од annie пред 4 месеци, 2 седмици. (forum.kajgana.com)

se raboti za maliot Leon edinstvenoto dete so transplantiran crn drob vo Makedonija,koe itno mora da zamine na lekuvanje vo Brisel,belgija.site koi se vo moznost da pomognat!tel.za donacii 070 143 183 od mrezata na t_mobile!!!!!!!

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Големото Езеро на Пелистер

пријавена од nadezna пред 4 месеци, 3 седмици. (makedon.blog.com.mk)

Уште една прекрасна фотосторија од убавините на Македонија, онаа која помалку ја познаваме.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

МОФ објавува конкурс за постери и фотографии

пријавена од specialK пред 5 месеци. (okno.mk)

Право на учество на конкурсот за постери и фотографии “(Анти)корупциската Вакцинација“ имаат сите млади луѓе кои се засегнати и се борат за елиминирање на корупцијата во образованието. Сите заинтересирани треба да испратат електронска верзија од постерот или фотографијaта.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

ЖИВА Е МАКЕДОНИЈА!

пријавена од nadezna пред 5 месеци. (makedon.blog.com.mk)

Аlexandro Ни ја дари виситната на Исидор Солунски. Вреди за овации секој збор искажан.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Ајде да се здружиме – Македонска независна блог заедница

пријавена од ivica пред 6 месеци, 3 седмици. (blog.designova.info)

Системот се наоѓа на http://bloger.designova.info и е наменет да ги здружии сите блогери што работат на независна блог платформа, сакам да ве поканам сите вас да ми пишете e-mail (ivica.micev [at] gmail.com) и да се здружиме. За да постанете член треба да ми ги пратите следниве податоци:

0 коментари | станала популарна пред 6 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Блогови

Клетва за името

пријавена од nadezna пред 5 месеци, 1 седмица. (filipko.blog.com.mk)

Ретко кој знае да ја плесне вистината како Филипко.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

И странци тврдеа дека ОНА е обучувана од Американци и од Британци

пријавена од strajkoski пред 6 месеци, 1 седмица. (novamakedonija.com.mk)

Не се „Википедија“ и македонските весници единствените што тврдат дека во конфликтот во 2001 година во Македонија и на Косово директно биле замешани и странски државјани, Американци, Британци, Германци, Хрвати на страната на УЧК и на ОНА како обучувачи и даватели на разни други услуги.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Или слобода, или Еу-компромис нема!

пријавена од nadezna пред 6 месеци, 1 седмица. (www.novamakedonija.com.mk)

За сите уцени кои моравме и мораме да ги истрпиме и уште ги трпиме, единствено Нова Македонија , и тоа главниот уредник, собра храброст да проговори! Секоја чест, текстот МОРА да се прочита.

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

Најчест облик на дискриминацијата е онаа по партиска основа

пријавена од bobir пред 7 месеци. (www.mcms.org.mk)

МЦМС го спроведе истражувањето наречено Барометар за еднакви можности. Дури 60% од граѓаните на РМ сметаат дека дискриминацијата по основа на партиска припадност е почеста сега, отколку пред пет години.

0 коментари | станала популарна пред 7 месеци | проблем? | категорија: Вести

Увид во оштетувањата на локалитетот Градиште, с. Граиште, Демир Хисар

пријавена од Arwena пред 7 месеци. (arheo.com.mk)

Мој скромен обид во борбата против уништување на културното наследство на Република Македонија

1 коментар | станала популарна пред 6 месеци, 4 седмици | проблем? | категорија: Култура

Скопскиот аквадукт заробен во сајбер просторот

пријавена од razvigor пред 6 месеци, 3 седмици. (arheo.com.mk)

Ако општина Бутел не се способни да одржуваат еден веб сајт, кажете ми ве молам како ќе бидат спремни да заштитат монументален архитектонски објект каков што е Скопскиот Аквадукт?

1 коментар | станала популарна пред 6 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Култура

Конкурс за Blogopedia 2009

пријавена од Arwena пред 7 месеци, 3 седмици. (blogopen.eu)

Во контекст на овогодинешниот Blogopen 2009 распишан е конкурс за текст од сајт или блог објавен после 05.09.2008 година.

0 коментари | станала популарна пред 7 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Блогови

Матка ќе пресуши

пријавена од sinbos пред 6 месеци, 2 седмици. (www.dnevnik.com.mk)

И вака ќе остане којзнае колку време....

0 коментари | проблем? | категорија: Вести