Инфо за nadezna

Корисник од:
13 март 2009
Пријавени статии:
22
Популарни:
5
Однос на популарност:
22%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот nadezna (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

За Шивачките и Патриотите

пријавена пред 3 месеци, 1 седмица. (lepangelina.blog.com.mk)

Лепаанглеина пак ни ја става суровата судбина под нос....маестрално....

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Држава на нееднакви можности

пријавена пред 4 месеци, 2 седмици. (nadezna.blog.com.mk)

За партиските врабоувања и нивната дискриминирачка улога.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Големото Езеро на Пелистер

пријавена пред 4 месеци, 3 седмици. (makedon.blog.com.mk)

Уште една прекрасна фотосторија од убавините на Македонија, онаа која помалку ја познаваме.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

ЖИВА Е МАКЕДОНИЈА!

пријавена пред 5 месеци. (makedon.blog.com.mk)

Аlexandro Ни ја дари виситната на Исидор Солунски. Вреди за овации секој збор искажан.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Клетва за името

пријавена пред 5 месеци, 1 седмица. (filipko.blog.com.mk)

Ретко кој знае да ја плесне вистината како Филипко.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Или слобода, или Еу-компромис нема!

пријавена пред 6 месеци, 1 седмица. (www.novamakedonija.com.mk)

За сите уцени кои моравме и мораме да ги истрпиме и уште ги трпиме, единствено Нова Македонија , и тоа главниот уредник, собра храброст да проговори! Секоја чест, текстот МОРА да се прочита.

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

Продавачите како една од најдискриминираните категории на работници.

пријавена пред 6 месеци, 2 седмици. (lepangelina.blog.com.mk)

Лепаангелина сосема јасно и без филозофии ја отсликува состојбата на денешните продавачи, заборавени од правната држава и оставени на милоста на работодавачите. Посебно осврнете се на вториот дел од посот-ПРОДАВАЧИТЕ ДЕНЕС:

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Градежниците

пријавена пред 8 месеци, 2 седмици. (nadezna.blog.com.mk)

Уште еден горлив поблем на нашето деморализирано општество, кое заборава на обичните луѓе...

0 коментари | станала популарна пред 8 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Блогови

Неда, Ирачанката....за некои одвратни идеи....

пријавена пред 9 месеци, 2 седмици. (predvesnik.na.burata.blog.com.mk)

1978 ја дава реалната слика за Неда , ирачанката чија смрт ја потресе цела планета, како жртва на една подмолна политика на светскиот полицаец...

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

ЧОВЕЧНОСТ!

пријавена пред 10 месеци, 3 седмици. (nadezna1.blog.com.mk)

се надевам дека секој кој ке кликне, и ке помогне :)

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

BLAGODARAM, IMAJTE UBAV DEN!

пријавена пред 10 месеци, 3 седмици. (nadezna.blog.com.mk)

ДА БИДЕМЕ ЧОВЕЧНИ СО ТЕТКИТЕ ОД ТИНЕКС!

1 коментар | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Блогови

3 Д Идеологија

пријавена пред 12 месеци. (oksimoron.blog.com.mk)

Конечно се најде јунак да ни нарта што е лево, а што десно... Како и секогаш-Окси ја дава реалната дијагноза, иако можеби не ни се беднисува многу тоа што ке го чуеме...

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

САЕМ НА КНИГИ ЗА ИЧ ПАРИ

пријавена пред 1 година. (nadezna.blog.com.mk)

Мој пост, но сепак, корисен и за поширокиот аудиториум... :)

2 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Блогови

Со мене во Европа-Тешко!!

пријавена пред 1 година. (okno.mk)

".и покрај сета корупција, сјебано судство, купени медиуми и новинари, недемократски избори, висок процент на невработеност, сиромаштија, , политички опции ала рканка или шлајм - во Европа никако, ама апсолутно никако не се стига заради мојот отпушок. A да, и заради Грците"

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Изолација!!!!

пријавена пред 1 година. (darvel.blog.com.mk)

Која би била предноста на Македонија ако остане изолирана од ЕУ и НАТО. Дарвел најубаво знае...

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Петиција за спас на Охридското езеро од урбаната мафија

пријавена пред 1 година. (protectors.blog.com.mk)

Можете да разгледате, па и да потпишете...

6 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Јас сум Алтрнатива! КОј сака да биде меинстрим?

пријавена пред 1 година. (jovanovic.blog.com.mk)

Ние не сме една од најсиромашните држави во Европа без причина. Постојат длабоки причини за тоа. Ние не сме некултурни затоа што сме сиромашни, туку сиромашни сме затоа што сме некултурни....-Авторот

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Скриена Македноја-фотосесија на "Требениште"

пријавена пред 1 година. (trebenishte.blog.com.mk)

Неописливо...

7 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Блогови

За едно ангелче

пријавена пред 1 година. (donacii.blog.com.mk)

Пак со цел собирање помош....

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

АПЕЛ ЗА ПОМОШ

пријавена пред 1 година. (donacii.blog.com.mk)

Мојата цел не е статијата да биде оценета како добра. Целта ми е да биде посетена и да помогнеме на Јован, осумгодишното болно детенце.

1 коментар | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Блогови