Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот mrmr, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Продолжување на Набу Вестите....

пријавена од daily пред 4 месеци, 1 седмица. (daily.mk)

За сите оние што се сеќаваат, продолжување на набу вестите со уште повеќе извори и весници и функционалности и тн и тн....

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Нов речник, со доста зборови и интересни опции

пријавена од mrmr пред 1 година, 5 месеци. (recnik.nabu.mk)

Македонско - Англиски - Лексикон анд вајс верса речник, FOC афкорс.. Check it out....

18 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Владата размислува за Microsoft.

пријавена од gemidjy пред 1 година, 6 месеци. (dnevnik.com.mk)

w t f ?

40 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Прoсeчнa цeнa нa клучни кoмпјутeрски кoмпoнeнти вo Мaкeдoнијa

пријавена од vordan пред 1 година, 6 месеци. (it.com.mk)

Ова ми се виде корисно. Не сум сигурен колку се прецизни и од колку извори се прави листата - добро е да кажат, не е срамота. Исто така, јас би ја проширил и со други производи ... Како и да е, и вака е употребливо.

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Гугл увид за .Мк

пријавена од kzograf пред 1 година, 6 месеци. (it.com.mk)

Kако-што бараме, во однос на нас и во однос на другите, според Google Search Insights.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Вести

пријавена од mrmr пред 1 година, 6 месеци. (news.nabu.mk)

Читајте вести на едно место собрани, групирани по сличност и што уште не... Новите вести на Набу :)

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести