Инфо за mrmr

Корисник од:
7 октомври 2008
Пријавени статии:
2
Популарни:
2
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот mrmr (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Нов речник, со доста зборови и интересни опции

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (recnik.nabu.mk)

Македонско - Англиски - Лексикон анд вајс верса речник, FOC афкорс.. Check it out....

18 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Вести

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (news.nabu.mk)

Читајте вести на едно место собрани, групирани по сличност и што уште не... Новите вести на Набу :)

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести