Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот molika, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Александар Блажевски се расфрлува со пари

пријавена од molika пред 1 година, 6 месеци. (razgolenaumetnost2.blog.com.mk)

Една од најголемите премии од квизови за оваа година падна токму вечерва. Се дадоа дури 3000 евра. Конечно се најде мудар човек и ги „лапна“ парите. Горди сме цела нација. Денес е голем ден за Р.Македонија.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Елвис Присли е жив, не-сигурноста кај RFID чиповите

пријавена од liquidworm пред 1 година, 6 месеци. (it.com.mk)

Дечките од групата "The Hacker's Choice" (http://www.thc.org), поточно Jeroen van Beek (vonJeek) најде начин да ги дуплицира (клонира) и модифицира пасошите(Passport) коишто содржат во себе RFID (Radio-frequency identification) чип.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Just a perfect day!!!

пријавена од ivana пред 1 година, 6 месеци. (smizla.mk)

Јас најдлабоко и искрено Ви се извинувам за моето отсуство од овој пост. Имено имав реален живот на кој морав адекватно да му се посветам...

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Полициска криминална држава

пријавена од gocenik пред 1 година, 6 месеци. (kvadraturanakrug.blog.com.mk)

Што ни нуди новиот Закон за внатрешни работи (во нацрт): 1. прецизно дефинирање на приоритетите на Министерството за внатрешни работи. Според членот 2: заштитата на животот, личната сигурност и имотот на граѓаните е сместена на трето место (зад: остварување на системот на јавна и државна безбедност)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Политика

Букарски: Одбивам да блогирам додека владее фашизам на блогерај!

пријавена од bukarski пред 1 година, 6 месеци. (bukarski.blog.com.mk)

Затоа што позлобнa и порасипанa заедница со сите најдолни карактеристики на нашиот племенски менталитет никогаш не се формирала на интернет. Тоа е како да им дадеш нуклеарно оружје на неандреталци неспособни за меѓусебна комуникација, ќе го уништат сопствениот свет.

21 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Протест - “Манаки“ назад во Битола!

пријавена од bukarski пред 1 година, 6 месеци. (manakivobitola.blog.com.mk)

Ја информираме целата јавност, (институции, медиуми, граѓански сектор и обични граѓани) дека строго се залагаме за зачувување на традицијата, интегритетот и континуитетот на филмскиот фестивал како нераскинлив дел од историјата и културниот живот на Битола.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Бидна Манаки протестот во Скопје

пријавена од molika пред 1 година, 6 месеци. (razgolenaumetnost2.blog.com.mk)

Протест кој пред се` ја отсликува граѓанската иницијатива, протест кој покажува каде е македонскиот граѓанин во поглед на свесноста за сопственото.Протест кој го отсликува самоволието на оние кои се на функција, протест кој покрена многу прашања за кои ниту една партија немаше смелост да ги покрени.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Силеџиски срамотилаци, национализам наспроти патриотизам

пријавена од razvigor пред 1 година, 7 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

Срамота е еден строен македонски маж да испраќа закани со тепање до млада жена со чии ставови не се согласува. На било која возраст, да го правиш тоа на некој што не е физички посилен од тебе е чисто кукавичко силеџиство.

21 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Политика

Морбидна покана

пријавена од razvigor пред 1 година, 6 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

Отворам Фејсбук после мала пауза и гледам ми стигнала препорака да се поврзам со некого. Љубопитен кликам на линкот, кога што ќе видам - ми предлагаат да се здружам со мртвиот Тоше Проески.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Говно ми је камен

пријавена од gemidjy пред 1 година, 7 месеци. (www.youtube.com)

ROFLMAO :)

4 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Дволичноста на Агенцијата за млади и спорт

пријавена од molika пред 1 година, 6 месеци. (razgolenaumetnost2.blog.com.mk)

Само Р.Македонија,која има четврторангирана селекција во светот не ја пушта на Светско првенство бидејќи нема финансии за тоа.Фантастичен однос кон врвниот спорт!

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Манаки Скандал

пријавена од Persey пред 1 година, 6 месеци. (razgolenaumetnost2.blog.com.mk)

По проекцијата на филмот „Другата Болејн сестра“ на излегувањето, публиката имаше прилика да ја види идилата со дождот повторно, но пред вратите, да види и млади луѓе кои во рацете држеа транспарентни на кои беа испишани пораки за промена на идејата за префрлување на дел од фестивалот во Скопје.

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура