Инфо за molika

Корисник од:
29 септември 2008
Пријавени статии:
3
Популарни:
3
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот molika (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Александар Блажевски се расфрлува со пари

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (razgolenaumetnost2.blog.com.mk)

Една од најголемите премии од квизови за оваа година падна токму вечерва. Се дадоа дури 3000 евра. Конечно се најде мудар човек и ги „лапна“ парите. Горди сме цела нација. Денес е голем ден за Р.Македонија.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Бидна Манаки протестот во Скопје

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (razgolenaumetnost2.blog.com.mk)

Протест кој пред се` ја отсликува граѓанската иницијатива, протест кој покажува каде е македонскиот граѓанин во поглед на свесноста за сопственото.Протест кој го отсликува самоволието на оние кои се на функција, протест кој покрена многу прашања за кои ниту една партија немаше смелост да ги покрени.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Дволичноста на Агенцијата за млади и спорт

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (razgolenaumetnost2.blog.com.mk)

Само Р.Македонија,која има четврторангирана селекција во светот не ја пушта на Светско првенство бидејќи нема финансии за тоа.Фантастичен однос кон врвниот спорт!

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Спорт