Инфо за mitko

Корисник од:
3 април 2007
Пријавени статии:
33
Популарни:
19
Однос на популарност:
57%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот mitko (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

DIPteam@FEIT

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (dipteam.feit.ukim.edu.mk)

Некои резултати од истражувачката работа на ФЕИТ. Колку да се знае дека и тука се работи нешто :)

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Не трошете струја, Грчка е!

пријавена пред 2 години. (www.a1.com.mk)

„Неофицијално, дводневното не работење на ТЕЦ „Осломеј“, ќе се компензира со струја од Грција.“ По логиката на илјадниците синџир-писма кои ги добив деновиве, а кои повикуваат на бојкот на грчки компании и производи, треба наредните денови да не трошиме струја :)

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Вести

Оптичка илузија

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (mislam.blogspot.com)

Едноставно објаснување зошто молитвата е илузија без ефект.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Жабата

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (10khz.blogspot.com)

За да не се чудите што е онаа рекламата „Frogmobile ново во мобилната при-пејд телефонија“ - еве ви линк.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Повеќе мобилни од фиксни

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (www.a1.com.mk)

Расте бројот на корисници на мобилни телефони во земјава. Според истражувањето на Заводот за статистика, во првиот квартал годинава 78% од домаќинствата во Македонија користеле мобилен телефон, а 77% фиксен.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Реакција на Меѓаши за прославата на Денот на АРМ

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.a1.com.mk)

Првата детска амбасада во светот Меѓаши денеска остро реагираше на вчерашната прослава на Денот на АРМ во организација на Министерството за одбрана.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Вести

Нема ништо транспаренто во притискање копче

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (10khz.blogspot.com)

Се почеста практика е да се употребуваат компјутерски системи за автоматски избор при доделувањето на разно разни работи - лиценци, социјални станови, а еве денес и места во студентски домови. Демек, се се случува со „едноставно притискање копче“. И ова ти било транспарентно! Доколку кодот на прог

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Ајмо ефтин интернет, извол'те!

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (10khz.blogspot.com)

Прашање: Зошто Владата на Груевски е популистичка? Одговор: Затоа што Владата треба да инвестира во инфраструктура, а не да се занимава со „продажба на мало“!

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Колку нè чини Ирак?

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (10khz.blogspot.com)

Моја слободна проценка е некаде околу 25-30 денари во секунда.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Заситување од информатичари

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (10khz.blogspot.com)

Кратка анализа за понудата-побарувачката на информатичари на пазарот на трудот во Македонија.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

„Пречистен“ текст од Кривичен законик

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Член 137 Тој што врз основа на подот, расата, бојата на кожата...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Алелуја, геријатриски интернет!

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

Нови интернет кафеа, отворени по Нова Година. Имаат џигит компјутери и АДСЛ, од оној најбрзиот. Да не речам дека шиба 2 мегабита у секунда до 10 гига и да не речам дека е од Телеком. Овој интернет е излобиран од друштвата на пензионерите и борците, партизаните родени по 1945 година...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

За девијантните појави кај пратениците

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Во НАЈАВАТА НА АКТИВНОСТИ на Собранието на Република Македонија за периодот од 14-17.05.2007 година стои следниов Предлог на дневен ред за четврток... ...Нацрт-извештај за Извештајот за напредокот во 2006 година на поранешната југословенска Република Македонија ...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести