Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот mitko, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

A1: Организаторите ја прекинаа трката „Гамбол 3.000“

пријавена од Стојмир пред 2 години, 11 месеци. (www.a1.com.mk)

Организаторот на трката Максимилијан Купер вели дека трката оваа година нема да го дочека својот крај и дека организаторите ќе сторат се што е неопходно за неговата фамилија. Во животна опасност се уште е сопругата на загинатиот Владимир, Маргарита Чепуњоска.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

09f911029d74e35bd84156c5635688c0

пријавена од Стојмир пред 2 години, 11 месеци. (www.09f911029d74e35bd84156c5635688c0.ws)

Фор д рекорд, да не биде кусо и Кајмакот. :-) Патем овде има и некои интересни сликички.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Концептуална мапа за слободниот софтвер

пријавена од глиша пред 2 години, 11 месеци. (www.es.gnu.org)

Одлично направена концептуална мапа за запознавање со слободниот софтвер на македонски.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Основи во студентското кулинарство - мачкано

пријавена од глиша пред 3 години. (sp.blog.com.mk)

Што треба да знаеш за кулинарство ако си студент далеку од дома. Серија скрипти објавени во Елфаско по курсот „Основи во студентското кулинарство“.

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Сешто