Инфо за misos

Корисник од:
7 април 2007
Пријавени статии:
4
Популарни:
3
Однос на популарност:
75%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот misos (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Swayzak и The Roots на Таксират 2008

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.lithiumrecords.com.mk)

Swayzak и The Roots на Таксират 2008!

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Програма за Бела Ноќ

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.skopje.gov.mk)

Програма за годинешната Бела Ноќ (27.09.2008)

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Песната на рекламата за Go! на Swedmilk

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.youtube.com)

Plastic Bertrand - Ca Plane Pour Moi

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

LCD Sоundsystem - Sound of Silver

пријавена пред 3 години. (misos.blog.com.mk)

Рецензија на последниот албум на LCD Soundsystem

0 коментари | проблем? | категорија: Забава