Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот mirjana56, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Беседа против мизогинијата

пријавена од ribaro пред 1 година, 4 месеци. (femgerila.blog.com.mk)

„Во период во кој се воведува веронаука во училиштата, прашуваме на кои вредности и ставови ќе бидат подучувани и воспитувани нашите деца?“

19 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Дебатата во Македонија останува на блогерите

пријавена од ribaro пред 1 година, 7 месеци. (knsis.blog.com.mk)

Нема размена на аргументи, ставови, идеи. Дебатата во Македонија е мртва.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Заев според Најчевска

пријавена од новица пред 1 година, 8 месеци. (kvadraturanakrug.blog.com.mk)

Кога веќе ја линкаме блогосферата. Како и секогаш коментарите се возбудливи.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Блогови