Инфо за minimoog

Корисник од:
27 октомври 2007
Пријавени статии:
4
Популарни:
1
Однос на популарност:
25%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот minimoog (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Без „Фејсбук“ во парламентот

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (utrinski.com.mk)

Едноставно, немам коментар.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Генетско потекло

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (arstechnica.com)

Зошто треба да сме внимателни со ДНК анализата за утврдување на нашето/вашето/нивното потекло.

1 коментар | проблем? | категорија: Наука

Трупање функции на партиски кадри

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (dnevnik.com.mk)

Се чудам како можат да постигнат да работат на толку различни работни места. Се повторува историјата.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Нов претседател на Врховниот Суд

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (www.a1.com.mk)

Некако тивко помина оваа вест. Јово Вангелоски е кум со Трајко Велјаноски, има еден месец работно искуство како судија, избран едногласно. Мислам дека е ептем очигледно.

4 коментари | проблем? | категорија: Политика