Инфо за meglen

Корисник од:
30 јуни 2008
Пријавени статии:
2
Популарни:
1
Однос на популарност:
50%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот meglen (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Зошто Firefox + NoScript?

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (addons.mozilla.org)

Затоа што некој ден web страната на А1 ќе содржи malware од s800qn.cn (http://safeweb.norton.com/report/show?name=s800qn.cn) Љубопитните нека проверат на сопствен ризик. Другите нека ја избегнуваат оваа страна додека проблемот не се поправи.

3 коментари | проблем? | категорија: Технологија

XKCD - Слушај се себе си

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (xkcd.com)

Некои корисници се жалат дека YouTube не им дозволувал да се најават т.е. биле банирани... Да постоеше ваков вирус, можеби светот ќе беше подобро место за живеење.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто