Инфо за martina

Корисник од:
25 август 2007
Пријавени статии:
2
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот martina (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

kraj za Angelina i Bred

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.a1.com.mk)

se zbori deka na Angelina i Bred brakot im e pri kraj i deka vo brak se samo zaradi decata tvrdat nivni bliski prijateli

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

crvenokosite bi mozele da isceznat od planetava

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.a1.com.mk)

neodamna se zborese deka plavusite mozat da izceznat od planetata no sega se zbori i za crvanokosite

0 коментари | проблем? | категорија: Вести