Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот marijak, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Недела на новинарството: Точноста на информаците во Вечер

пријавена од глиша пред 1 година, 7 месеци. (www.vecer.com.mk)

Петиот пасус во врска со блогот на Филип Петровски попознат како „Вуна“.

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Слатки наши бубатори…

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Е најпрвин, ова се дечковци на иднината(т.е имаат иднина која барем е со исклучоци за да не биде обезбедена од мама и тато).Бубаторите се првите у маало кој добивале персонален сметач, ги пресметале варијаблите за целокупниот нивен друштвен живот...

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Дебакл на македонското новинарство во спорот со името

пријавена од strajkoski пред 1 година, 7 месеци. (komunikacii.net)

Македонските новинари немаат поим што се случува во толку медиумски експлоатораниот спор за името, енде, точка, коњец, финито, но дискашн (ќе се вратам на тезава, секако).

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Политика

JoomFish 2.0 со Македонски превод

пријавена од strumjan пред 1 година, 7 месеци. (top.net.mk)

Наскоро ќе излезе JoomFish 2.0 најмултијазичната алатка за Joomla! Веќе можете да ја симнете во бета верзија и да ја инсталирате на вашите страници. И, се разбира затоа е и текстов, можете да инсталирате Македонски превод.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Иако не македонска страна, но БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ!

пријавена од freak пред 1 година, 7 месеци. (www.cia.gov)

Се кладам дека барем 30% од информациите (иако се генерални) не сте ги знаеле!

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Рамковен договор - 7 години несреќа

пријавена од zlochko пред 1 година, 8 месеци. (blogatash.blog.com.mk)

Погледот на Нено Богдан кон Рамковниот договор, местените избори, национализмот, македонизмот...

8 коментари | проблем? | категорија: Политика

Интернет домени – златни кокошки!

пријавена од Lavot пред 1 година, 7 месеци. (www.taratur.com)

Годишната заработувачка од препродажба на Интернет домени во светот достигна една милијарда долари на годишно ниво, се наведува во проценките на списанието DN Journal.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Манифест на една Шмизла

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Добредојдовте во правилникот эа работа на една шмиэла!!!

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Потрага по совршената жртва

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

На ниту една шмизла не и е потребна храброст, таа е како ХИ-МЕН со одамна изгубен химен…Откако ги открива своите потенцијали започнува нејэината изградба.

12 коментари | проблем? | категорија: Блогови

А ?!

пријавена од zlochko пред 1 година, 8 месеци. (a1.com.mk)

Цитат: „Подолго време гледаме дека и на самата граница се случуваат вежбовни активности од страна на грчката армија. Јас, сега за сега немам такви податоци, сигурно ќе се консултираме со сите релевантни структури во државата и ќе завземеме став“ Гледаме... немам такви податоци... појаснување молам!

20 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Вести

Археолошка логика

пријавена од oksimoron пред 1 година, 8 месеци. (arheo.com.mk)

Логика батка! :)

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Наука

Дизајнер & Пријател

пријавена од ta4ka пред 1 година, 8 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

За сите луѓе кои ви дошле да им го средите компјутерот бидејќи сте компјутерџијата од маало.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Забава