Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот majajam, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Уште еден речник на Интернет...

пријавена од новица пред 1 година, 2 месеци. (dnevnik.com.mk)

Од „Крсте Мисирков“ се жалат, ама речникот веќе е на Интернет: http://www.makedonisch.info/

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Култура

Закон за хартиени ќеси - а каде се хартиените ќеси?

пријавена од ukion пред 1 година, 3 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

Кога прв пат слушнав за законот за хартиени ќеси како љубител на природата си реков - одлично. После први, кога ми се потрошија залихите на храна која ја имав за новогодишните празници тргнав да купувам за следните празници добро информирана, по новиот закон да барам хартиена ќеса...

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Интервју со Александар Стојановски, основач на Jooce.com

пријавена од kzograf пред 2 години. (www.plagij.at)

Интервју со Александар Стојановски, основач на Jooce.com за веб сервиси, претприемништво, аутсорсинг, како една земја зема контрола над својата дигитална иднина и разно разни други работи.

1 коментар | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Технологија