Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот madlest, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Сајт за Македонската амбасада во Лондон

пријавена од freak пред 2 години, 2 месеци. (on.net.mk)

еден збор: СРАМОТА!

14 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

1984

пријавена од игор пред 2 години, 2 месеци. (88.85.103.44)

Е ова се вика отворена компанија. Слободно може да им погледне што прават во канцеларијата :)

7 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија