Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот letso, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Како Порше го хакна финансискиот систем [англиски]

пријавена од новица пред 1 година, 1 месец. (radian.org)

Супер информативен и забавен текст за тоа како Порше играјќи со акции направил повеќе профит од неговиот годишен приход. Текстот е на Иван Крстиќ и е на англиски. Не ми текнува да провејал на кајмаков.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Бизнис

Пари и Криза на Цивилизацијата

пријавена од gdamjan пред 1 година, 5 месеци. (dzam.blog.com.mk)

...Мислам дека сите чувствуваме дека се наближуваме на крајот на една ера. На најплиткото ниво, тоа е залезот на ерата на нерегулирани манипулации во казино-стил...

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Microsoft е за никаде!

пријавена од Damjaan пред 1 година, 5 месеци. (it.com.mk)

Престанете со користење на продуктите на Microsoft. Windows XP, Vista, MSN, Xbox, Windows Server, Internet Explorer и многуте други, сите се за никаде! Некорисни, спори, создадени само за да може Microsoft да профитира и да ве шпиунира. Сите вие кои користите Windows немате појма од животот, а не...

40 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Најлудиот тренер

пријавена од Lavot пред 1 година, 8 месеци. (www.taratur.com)

ФК Ратково, веројатно некоја пониска младинска српска лига, името на најзакон тренерот на сите времиња засега е непознат, (го викаат Лимени), а од широкиот репертоар ќе издвоиме: Јебем ти сису мамину, сам себе, сам себе, јебем те играчу!!! Јебем ли га у дупенце оно његово мало... :))))

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Забава

Јелена си ги смени гаќичките за време на меч

пријавена од Lavot пред 1 година, 9 месеци. (www.taratur.com)

Трибините урлаа од воодушевување, а српската тенисерка во паузата си ги соблече црните гаќички и си облече бели. Сето тоа забележано од камерите.

16 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Забава

Мајкрософт (конечно) се откажа од купувањето на Јаху

пријавена од jpetrov пред 1 година, 11 месеци. (www.techcrunch.com)

Прочитајте ја „жалопојката“ на Балмер при крајот на текстот. Зборот Google се споменува повеќе пати од зборовите Microsoft и Yahoo заедно.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Зошто „Писателот Варски и други раскази“ не е добра книга

пријавена од Внукот пред 1 година, 11 месеци. (babamitrajanka.blogspot.com)

....општо е познато оти таа книга не е и не може да е добра од неколку очигледни причини:

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Го знаете ли педер.com

пријавена од ta4ka пред 1 година, 11 месеци. (www.peder.com)

За контакт peder@peder.com

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

НИКОЛА КАРЕВ за грчкиот весник...

пријавена од виолетова пред 1 година, 11 месеци. (strumjan.blog.com.mk)

Бугарија направила лоша смешка ако мисли да нè потчини. Нас единствено нè интересира нашата слобода. Комитетот не е бугарски. И Грција да сакаше да ни помогне ќе ја прифатевме со цело срце. Интервју со претседателот на Крушевската Република за грчкиот весник „Акрополис“ од 8 мај 1903 година

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Политика

Грција стави вето на МАТ

пријавена од sinbos пред 1 година, 11 месеци. (www.tocka.com.mk)

Ееее,а ние сеуште ништо не бојкотираме....

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

Гласајте за опција за „Закопување“ на постови на Кајмакот

пријавена од gemidjy пред 2 години. (blog.gemidjy.info)

Еве, ако содржинава ја изгласаме со 15 гласа, Глиша како татко на Кајмакот да ја реализира идејата за закопување на постови кои на читателите не им се допаѓаат.

21 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Технологија