Инфо за kzograf

Корисник од:
14 јануари 2008
Пријавени статии:
43
Популарни:
18
Однос на популарност:
41%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот kzograf (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

BBC news: Bear convicted for theft of honey

пријавена пред 2 години. (news.bbc.co.uk)

The taste of honey was just too tempting for a bear in Macedonia, which repeatedly raided a beekeeper's hives. Now it has a criminal record after a court found it guilty of theft and criminal damage.

1 коментар | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Вести

Петиција за поврзување и споделување

пријавена пред 2 години, 1 месец. (config.blog.com.mk)

Петиција за Кајмакок.от, Digg, Twitter, last.fm, YouTube, del.icio.us, snap.com поддршка на домашен Блогерај. Let's widgetize!

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Пештерата Пешна кај Македонски Брод @ NY Times

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (www.nytimes.com)

Убавините на Македонија на насловната страница на Why We Travel, викенд подлисток на New York Times. Фографирано од македонски фотограф [Марко Георгиев]. Едноставно прекрасно. Зошто не сме биле досега? :)

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести