Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот kzograf, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Мила за чистење на сите дамки

пријавена од jofe пред 1 година, 1 месец. (www.youtube.com)

Стварно закон реклама и кампања има оваа Мила. Да живеев Карпош ќе ја гласав :)

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Сешто

Конкурс за веб-програмер/ка за апликација за Фејсбук

пријавена од razvigor пред 1 година, 1 месец. (razvigor.blog.com.mk)

Објавувам конкурс за ангажирање веб-програмер/ка кој/а ќе треба да ми изработи апликација за Фејсбук, за потребите на магистерско истражување за улогата на социјалните мрежи на полето на интернет маркетинг.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Сешто

Пад на популарноста

пријавена од Sigurd пред 1 година, 1 месец. (gaudi.blog.com.mk)

Причини за падот на популарноста на блогерајот на Он.нет со интересна дискусија

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Блогови

Протестна песна [video]

пријавена од zlochko пред 1 година, 1 месец. (www.snotr.com)

...изведена од Hugh Laurie, главната ролја во House MD. :)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Коце - Топ Шоп

пријавена од jofe пред 1 година, 1 месец. (mojon.blog.com.mk)

Коце Трајановски, кандидатот за градоначалник на главниот ни град, решил да го рестартира сатот на Старата железничка станица. Освен шо ќе му мавнел рестарт, ќе му опнел и формат, па ќе му го делитнел споменот од шеестрета, бидејќи не бил важен. Јебеш шеестрета, двајспрви век дојде.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Блогови

Трудница

пријавена од tom пред 1 година, 1 месец. (kanalizacija.blogspot.com)

Со речникот на министерот за финансии, објаснето надоаѓањето на рецесијата :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Бизнис

Денеска VIP ќе го претстави BlackBerry Storm

пријавена од Damjaan пред 1 година, 1 месец. (it.com.mk)

Конкуренцијата не спие... Стигна одговорот на iPhone.

5 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Ние, убијците

пријавена од jasnesumjas пред 1 година, 1 месец. (www.dnevnik.com.mk)

Убиствена колумна :)

21 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Слобода или ништо

пријавена од Џам пред 1 година, 1 месец. (dzam.blog.com.mk)

.. ако не се партибрејкер, тогаш ништо

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Универзитетски есеј за борба против плагијати….. Плагијат!

пријавена од zborovi пред 1 година, 1 месец. (zborovi.info)

Универзитетот Јужен Илиноис имаше некои проблеми со плагијаторство и се реши да напише есеј за методи на борба против плагијаторство. Есејот содржеше интересен опис на плагијаторството што подоцна се покажа дека е (погодувате) плагијат.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Укради го овој филм (Trial)

пријавена од Арангел пред 1 година, 1 месец. (spodeliznaenje.blogspot.com)

Решивме да го реактивираме Сподели кино за прикажување на третото издание на Steal This Film - STF Trial. Се работи за третото (или транзитно) продолжение на Steal This Film, овој пат измиксано видео од првите два дела со додатни снимки поврзани со случајот против The Pirate Bay.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Технологија

Macedonia online: По стапките на Естонија? Не баш…

пријавена од strajkoski пред 1 година, 1 месец. (komunikacii.net)

Most traditional outlets don’t have an online-only team. When they do, they’re made up of so-called editors who simply publish offline content to the website and mix it with newswire stories.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Технологија

Момент на вистината – дресирање за катастрофи

пријавена од GoodBytes пред 1 година, 1 месец. (komunikacii.net)

На браникот на: Вистината, Правдата, Убавината, Добрината и Праведноста, овој текст кој го обработува ТВ-феноменот „Момент на вистината“ ги преиспитува постулатите на општествениот морал и култура на живеење, терајќи нè да се запрашаме дали е баш сè на продажба?

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Култура

Скопје ќе умре од невкус

пријавена од kotle пред 1 година, 1 месец. (www.globusmagazin.com.mk)

Уште отсега верувам дека идните генерации нема да бидат горди на таквиот еклектицизам, како што сум јас горд на модернистичката проективност и визија за постземјотресно Скопје.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Култура

Firefox desktop wallpapers:

пријавена од kapsarovb пред 1 година, 1 месец. (www.junauza.com)

Мала колекција за да си ја освежите позадината на вашиот компјутер. Има интересни позадини...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава