Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот kzograf, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Дали уметноста ужива во компромис?

пријавена од kzograf пред 9 месеци, 2 седмици. (utrinski.com.mk)

Не сакам да мислам на македонскиот автор, како човече кое со кожена ташничка, ставена преку рамо и со куп листови во неа, трча од издавач до издавач, од министерство до министерство, од кафеана до кафеана, самиот измачувајќи се во сопствениот од себе создаден стереотип.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Скопските дискотеки

пријавена од Slick пред 9 месеци, 2 седмици. (www.men.mk)

Не можам да се изначудам што се не се случува у Скопјево. Значи не сум тип кој нон стоп се движи по дискотеки, клубови, кафичи и слично, фала богу и немам толку слободно време во животот за да бидам дел од секојвикендашката скопска шема, али ај за промена си реков денес ќе излезам да видам шо има.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Блогспот статус

пријавена од ribaro пред 9 месеци, 3 седмици. (macedoniania.blogspot.com)

Онака, баш пост

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Реклами на Facebook. Може ли да променат нешто?

пријавена од darko156 пред 10 месеци, 1 седмица. (komunikacii.net)

Актуелна тема. Мноооогу актуелна тема. Всушност тема која може конечно да мрдне некои закоравени работи на полето Интернет огласување во Македонија.

2 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 1 седмица | проблем? | категорија: Бизнис

Пирати во Европскиот парламент

пријавена од Lavot пред 10 месеци. (www.taratur.com)

Во Европскиот парламент ќе седне и најмалку еден ’пират’ од Шведска. Пиратската партија, која се залага за слободно симнување филмови, музика и сл од интернет освои над 200.000 гласови!

0 коментари | станала популарна пред 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Онлајн „уличарство“

пријавена од kingpin пред 10 месеци. (sead93.crnaovca.mk)

И сега еден временски фастфорвард, кога ќе ја видиш нашава реалност, сфаќаш дека уличарството од кое ме чуваше мајка ми денес не да цути, туку е во невидена експанзија! Секако, со една мала разлика, денес во мода не се улиците, туку Information highway-от на Ал Гор...

0 коментари | станала популарна пред 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Фејсбук

пријавена од Slick пред 10 месеци. (www.men.mk)

И како да наречам другари луѓе што ги иам видено двапути у живот? И оно од страна ќе ми рече: Абе чим се знаеш со овија, гарант и овој го знаеш! А ја кутар изгубен што да му речам, "не бе, ни од извиѓење не го знам"...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Онлајн дебатирање (дискутирање) и негово менаџирање - локални искуства

пријавена од bobir пред 10 месеци, 2 седмици. (komunikacii.net)

Локаланта традиција вели дека се треба да се најави во последен момент. Не бевме далеку од ова, но ете изгледа сепак ќе успееме да изорганираме уште еден од серијата настани именувани како F2F (face 2 face). За што станува збор?

0 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Вести

Обама и О’Бранко!

пријавена од strajkoski пред 10 месеци, 2 седмици. (novamakedonija.com.mk)

Со какво чувство ќе се разбуди македонскиот граѓанин ако денеска, на пример, завршат парламентарни избори и Бранко Црвенковски пак стане премиер на Република Македонија.

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

Анкета за корисниците на Фејсбук од Македонија

пријавена од razvigor пред 10 месеци, 3 седмици. (www.facebook.com)

Ако го користите Фејсбук и имате 3 минути време, ве молам повелете да одговорите на прашањето: „Што правите со огласите од македонските фирми кои се појавуваат најдесно од страна?“

3 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Бизнис

Вебинар за Е-Трговијата во Македонија

пријавена од osogovo пред 10 месеци, 3 седмици. (e-nevladina.com)

Можеби првиот вебинар во Македонија на тема "Е-Трговијата пристигна и кај нас". Бидете и вие дел од овој настан!

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

BLAGODARAM, IMAJTE UBAV DEN!

пријавена од nadezna пред 10 месеци, 3 седмици. (nadezna.blog.com.mk)

ДА БИДЕМЕ ЧОВЕЧНИ СО ТЕТКИТЕ ОД ТИНЕКС!

1 коментар | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Блогови

Како Скопје да стане метропола?

пријавена од глиша пред 10 месеци, 3 седмици. (www.bagra.org)

Пријавена „18 мај 2002 - 14:11“.

1 коментар | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Политика

Покер Психологија-Типови на играчи

пријавена од Nel пред 11 месеци. (pokerdjiski.blog.com.mk)

Постојат различни типови на играчи, и би требало да научиш како да им се спротивставиш и да се навикнеш на структурата на вложувањето, се со цел за да дојдеш до победничката маса. Запаметете ги за да знаете каква стратегија на игра да користите во дадена ситуација.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Сајд, Рекламација, Портабол и Модилации

пријавена од dasaf пред 11 месеци. (www.amt.com.mk)

Одамна не сум пријавил ништо, ама на ова не можев да одолеам. Фала @jpetrov

6 коментари | станала популарна пред 11 месеци | проблем? | категорија: Забава