Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот kuzevski, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Руски научници снимиле звуци од пеколот кога бушеле длабоко во земјата

пријавена од aprilka пред 1 година, 9 месеци. (www.youtube.com)

Human screams. Screams have been heard from the condemned souls from earth's deepest hole. Terrified scientists are afraid they have let loose the evil powers of hell

7 коментари | проблем? | категорија: Наука

Демонизирање на Балканот

пријавена од Lavot пред 1 година, 9 месеци. (www.novamakedonija.com.mk)

„НАТО силно интервенираше во Косово во 1999 година, а две години подоцна и во Македонија, за да го запре антиалбанското етничко насилство на македонските националисти...

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Политика

Неинформации

пријавена од ribaro пред 1 година, 9 месеци. (komunikacii.net)

„Каролина ќе сече вени“

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Идентитетот на Синтезис бесплатно на Скопското Кале

пријавена од Arwena пред 1 година, 10 месеци. (arheo.com.mk)

На 30 јуни Синтезис ќе го промовираат својот најнов албум ,,Идентитет” со бесплатен концерт на Скопското Кале. Да биде задоволството двојно, доколку се организираат повеќе блогери и ми се најават, еден час пред настапот од мене ќе добијат бесплатна тура низ локалитетот.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Култура

Еден мора да си оди

пријавена од ribaro пред 1 година, 10 месеци. (teon.blog.com.mk)

One must Leave - крикот на Велешани!

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Вести

Nabu.com.mk успешно чекори напред

пријавена од jpetrov пред 1 година, 10 месеци. (alifaan.com)

Преглед на новите можности и опции на, по се изгледа, моментално најмоќниот македонски пребарувач.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Изложба на блогери

пријавена од ribaro пред 1 година, 11 месеци. (vipcartoons.blog.com.mk)

Мала станица - 14 мај 2008 (среда)во 20:30 часот авторите на Vip cartoons-тапет шоу & ТРАНСПАРЕНТ прааат изложение...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Македонско - Грчки Дијалог како алтернатива на национализмот

пријавена од woona пред 1 година, 11 месеци. (vuna.info)

македонски и грчки активисти ќе одржат трибина и ќе положат цвеќе на споменикот на децата бегалци на 17 мај, сабота. повик за сите добронамерници

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

Новиот македонски филм [наскоро]

пријавена од Acid пред 1 година, 11 месеци. (forum.kajgana.com)

To protect and serve...

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

Текст-во-говор на македонски јазик

пријавена од Damjaan пред 1 година, 11 месеци. (it.com.mk)

Пред некој ден на е-маил ми пристигна порака од Славчо Чунгурски, вработен во ИТ секторот а воедно и како асистент на приватниот факултет ФОН во кој ни беше претставен неговиот Текст-во-говор софтвер наречен TTS-MK. Софтверот претставува синтетизатор на говор на македонски јазик кој е базиран на ...

8 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Форумски Идиоти

пријавена од Бунка пред 1 година, 11 месеци. (ogisinko.blog.com.mk)

Оги Синко им пиша писмо... Се собрале “интелектуалци“ на форум, на чело со Бучковски, Ордановски, Чашуле... Се’ отпишани.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Светот без интернет... според South Park :-)

пријавена од Damjaan пред 1 година, 11 месеци. (it.com.mk)

Коментар во врска со најновата епизода на South Park - "Over logging" :-))))

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

ЛЕТОК

пријавена од stingeye пред 1 година, 11 месеци. (stingeye.blog.com.mk)

Денеска пронајдов еден интересен леток... Како ли стигна до мене... Погледнете...

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

6-тиот Салон на стрип “Велес 2008“

пријавена од bobir пред 1 година, 11 месеци. (graganskisvet.org.mk)

ЈАВЕН КОНКУРС За 6-тиот Салон на стрип “Велес 2008 “ (14,15 и 16 ноември 2008)

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Мојата Кирилица

пријавена од darko156 пред 1 година, 11 месеци. (mojatakirilica.com.mk)

Агенциите „Идеја Плус“ и „МИА“ осмислија и подготвија непрофитна Kампања за зачувување, користење и модернизација на македонската кирилица „Го чувам своето“. Кампањата им е наменета на сите на кои кирилицата им првото писмо, првата љубoв.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура