Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот kuzevski, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Конкурс за најдобра фотографија или видео клип од мобилен телефон

пријавена од Irinka пред 1 година, 9 месеци. (cc.org.mk)

Тема: „лето“ Криејтив комонс Македонија објавува конкурс за најдобра фотографија или најдобар видео клип направени со помош на вградена камера од мобилен телефон. Темата е „лето“ по повод стапувањето на ова годишно време, а конкурсот ќе трае до 23 септември, односно до крајот на летото.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Blogopen 2008

пријавена од ribaro пред 1 година, 9 месеци. (komunikacii.net)

4 и 5 Октомври. Дарко ќе одел пак, Баждарџијата вели нема да се испишмани годинава... Јас, ако најдам спонзор одам гарант! :)

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Кралот на Хунза во Македонија!

пријавена од ribaro пред 1 година, 9 месеци. (trn.blog.com.mk)

„На 11ти Јули 2008, лично кралот од Хунза, заедно со неговата сопруга, сестра и уште четиричлена делегација ќе допатуваат на посета на Македонија.“

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Крадење vs Пиратерија

пријавена од tom пред 1 година, 9 месеци. (on.net.mk)

Една слика вреди 1000 зборови...

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Јас и големиот Никола

пријавена од ribaro пред 1 година, 9 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

Е, баш...! :)

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Дебата: цел или делумен RSS фид?

пријавена од ukion пред 1 година, 9 месеци. (mislam.blogspot.com)

фин туротијал за рсс фидот, неговата намена и користење.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Французинот кој ремети Грци

пријавена од DImce пред 1 година, 9 месеци. (www.on.net.mk)

епилогот на оваа заебанција бил ваков: Робин бил комплетно и темелно претресен на царинскиот премин а грчките стјуардеси во авионот во кој се качил одбиле да го служат!

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Дебата за онлајн информирање

пријавена од kuzevski пред 1 година, 9 месеци. (newmedia.org.mk)

Во петок, (27.06) се одржа втората дебатна средба во рамките на низата на активности на „Центарот за нови медиуми“ под наслов „Face to Face“. Темата на дискусија беше онлајн информирањето.

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

Дефинирање на веб 2.0

пријавена од Damjaan пред 1 година, 9 месеци. (it.com.mk)

"Веб 2.0 е бизнис револуција во компјутерската индустрија предизвикана од движењето на интернетот како платформа, и обидите да се разберат правилата за успех на таа нова платформа." Веб 2.0 речник: Блогер=новинар,Алфа=Бета, Експерт=Будала,Јас=Ние, Копирано=Ново,Некорисно=Кул, Пријател=Конекција.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Противзаконски избрани претставниците на студентите Сенатот на УКИМ

пријавена од kuzevski пред 1 година, 9 месеци. (mof.org.mk)

Младинскиот образовен форум информира и предупредува дека на последната седница на Сенатот на УКИМ, верификационата комисија незаконски назначи 10 членови, претставници од редот на студентите.

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Политика

Аудио од првата сесија на Glocal 2.0

пријавена од ribaro пред 1 година, 9 месеци. (komunikacii.net)

... за тие (како мене) што ги интерсира, а што не можеа да приесуствуваат

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто

BarCamp Истанбул

пријавена од kuzevski пред 1 година, 9 месеци. (newmedia.org.mk)

Посетете, погледајте и слушнете што се дискутираше.

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Фрејзер

пријавена од kuzevski пред 1 година, 9 месеци. (whiteshirt.blog.com.mk)

Фрејзер ќе продолжи да нарачува рачно изработени крпи за WC од Италија.

1 коментар | проблем? | категорија: Култура

Албанците (не) се криви за сè

пријавена од strumjan пред 1 година, 9 месеци. (mecetousko.blog.com.mk)

Сакам на сите мои Македонци сограѓани и пријатели, да им препорачам да го пронајдат во себе Албанецот и конечно да почнат да размислуваат како што ТРЕБА и МОРА.

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

This man died...and returned..

пријавена од aprilka пред 1 година, 9 месеци. (www.youtube.com)

Heaven and Hell are real

7 коментари | проблем? | категорија: Култура