Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот kuzevski, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Мирен протест

пријавена од femgerila пред 1 година, 3 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

Со почеток од 20 часот на плоштадот Македонија во Скопје ќе се одржи мирен протест, организиран од група граѓани, како поддршка на револтот на грчкиот народ. На протестот се поканети сите добронамерни и политички свесни граѓани, кои сеуште веруваат во моќта на обичниот човек.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Колку чинат рекламите?

пријавена од strajkoski пред 1 година, 3 месеци. (mislam.blogspot.com)

Заедно со обидот тивко да се десекуларизира државата преку веро-наука и градење нови религиозни објекти, криењето на сумата од буџетските пари кои се трошат на реклами е најголемата црна точка на работењето на владата на Никола Груевски.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Црнечко - ВМРО-овски речник

пријавена од jpetrov пред 1 година, 4 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

Неколку црнечки зборови и фрази преведени на ВМРО-овски јазик...

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

Данок на „небрак“

пријавена од kuzevski пред 1 година, 4 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

Предлог амандмани на Баждарџијата за можниот закон за оданочување на немажени/неоженети.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Mлади Инфо

пријавена од woona пред 1 година, 4 месеци. (www.mladiinfo.com)

Млади инфо е инфо портал, наменет за сите амбициозни млади луѓе кои имаат желба да се усовршуваат и едуцираат во различни области на универзитетите и институциите низ светот. Овој портал беше создаден на крајот од 2008 година најмногу поради недостигот од информации со кој се соочуваа младите од Мк.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Конкурс за краток расказ

пријавена од kuzevski пред 1 година, 4 месеци. (za-sto-plakas.blogspot.com)

Врз основа на долгогодишното стрижење и мајтапење со студентите Блогот "За Што Плаќаш" распишува: КОНКУРС ЗА КРАТОК СТУДЕНТСКИ РАСКАЗ: Алиса во земјата на чудата.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Balcan Cage

пријавена од ribaro пред 1 година, 5 месеци. (www.youtube.com)

Видео коментар на Борис Каевски, за тоа како не третира ЕУ.

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

ТРАДИЦИОНАЛЕН БЕСПЛАТЕН РАЗГЛЕД НА СКОПЈЕ

пријавена од Arwena пред 1 година, 5 месеци. (arheo.com.mk)

Ве канам на една бесплатна прошетка низ градот Скопје. Оваа тура секоја година традицонално се организира од Туристичкиот Сојуз на Скопје. Годинава јас ќе бидам официјален водич на еден од седумте автобуси.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Култура

Лесна му земја на Студент ФМ

пријавена од darko156 пред 1 година, 5 месеци. (za-sto-plakas.blogspot.com)

Ко ќе ми текне дека и јас имав едно време, додека беше на врв во Гоце, радио емисија на студентско радио. Еееее.....

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

5 фази од животот на блогерот

пријавена од kuzevski пред 1 година, 5 месеци. (komunikacii.net)

употребата на стрипови и инфографикони во онлајн вести ја зголемува посетеноста.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Преглед: Web 2.0 Expo NY 2008

пријавена од Damjaan пред 1 година, 6 месеци. (it.com.mk)

Преглед на настанот.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Гловалните медиуми и гласот на младите

пријавена од kuzevski пред 1 година, 6 месеци. (newmedia.org.mk)

Видео: Колку глобалните медиуми им овозможуваат на младите да го кажат своето мислење? Дали новите медиуми им даваат поголема можност на младите? На овие прашања даде одговор Томас Бауер, професор на Универзитет од Виена.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Досие Скопје на он.нет (ако не го утнав пермалинкот)

пријавена од новица пред 1 година, 6 месеци. (on.net.mk)

Емисијата, епизода 1, флеш... Се симиња со download helper за firefox (http://www.downloadhelper.net/), околу 330 мега е, и кој има трпение може да ја качи на јутјуб или гугл видео. :)

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Интервенција во реалноста

пријавена од darko156 пред 1 година, 7 месеци. (golemataslika.blogspot.com)

Да го направиме ова! Или да го смениме однесувањето?

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Култура

Storytelling

пријавена од ribaro пред 1 година, 7 месеци. (roxane.blog.com.mk)

За спин докторите и моќта на раскажувањето на „приспивни прикаСки“. п.с.Текстот е долг, но има одлична аналогија.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови