Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот kuzevski, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Ш’о не му ја да’е Грујо земјава на Боцета дветисучедевета?

пријавена од ribaro пред 1 година, 3 месеци. (sead93.crnaovca.mk)

Боце како копиљ го шамарел Чак Норис, за да стани Чак Норис тоа што е... или така некако беше.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Како да го доведете Firefox до совршенство?

пријавена од gocem пред 1 година, 3 месеци. (pablisher.lugola.net)

Firefox е еден од најпопуларните интернет прелистувачи. Го користат многу луѓе во светот. Достапен е на многу светски јазици. Има отворен код. Поддржува додатоци. Еве како со некои од најпознатите персонализации да го направите уште подобар.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Твит ривју на 2008-ма

пријавена од dasaf пред 1 година, 3 месеци. (search.twitter.com)

по што македонските твитерџии ќе ја паметат годината што измина

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава

Кампањата за кирилица како заговор на телекомуникациските компании

пријавена од darko156 пред 1 година, 3 месеци. (sead93.crnaovca.mk)

Трите мобилни оператори во своите понуди гордо истакнуват дека преку мобилните телефони може да се пишува и на македонски јазик со кирилско писмо. A, премолчија дека СМС-пораката напишана со 160 македонски печатни букви се наплаќа како за две, а понекогаш и како за три пораки напишани на латиницa.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Ни фали бемката!

пријавена од strumjan пред 1 година, 3 месеци. (kiberkotle.net)

Онаа на Синди Крафорд.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Каде Милчо Манчевски нашол “инспирација” за Macedonia Timeless?

пријавена од ipopovski пред 1 година, 3 месеци. (crnobelo.com)

Спот за Грузија, кој многу потсеќа на нашиот...или е обратно?

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Фотографиите кои го изменија светот...

пријавена од zlochko пред 1 година, 3 месеци. (photosthatchangedtheworld.com)

...или барем останаа неми сведоци на човековата историја.

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

Послушна "иднина"

пријавена од zabrcanec пред 1 година, 3 месеци. (golemataslika.crnaovca.mk)

Кратки видео елаборати за проблемот на македонската младина наречен полтронство, послушност, корумпираност, умилкување...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

24/7 e незаконски

пријавена од sead93 пред 1 година, 3 месеци. (www.facebook.com)

Со слоганот 24/7 Владата пропагира кршење на законите во државава. А нејзин работодавец сме сите ние.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Macedonia Timeless

пријавена од dasaf пред 1 година, 3 месеци. (www.macedonia-timeless.com)

Промоција на спотот за Македонија, направен од Милчо Манчевски

27 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Дебата: Интернет апликации

пријавена од dasaf пред 1 година, 3 месеци. (newmedia.org.mk)

Аудио, видео и презентации од одржаната дебата. (Незнам дали да го ставам во категорија Технологија или во Бизнис) :)

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Отворена дискусија: Интернет апликации развој, маркетинг и промоцијa

пријавена од darko156 пред 1 година, 3 месеци. (newmedia.org.mk)

Понеделник 22 декември во Точка во 17 часот, Центарот за нови медиуми и Слободен софтвер Македонија организираат отворена дискусија на теми: производство на интернет апликации, развој на тимови, имплементација на различни методологии и технологии, интернет маркетинг и промоција.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Фројд : Фром 8:2

пријавена од strajkoski пред 1 година, 3 месеци. (komunikacii.net)

Ако се побара прашањето за највлијателните луѓе во медиумите денес секако одговорите ќе тргнат од Руперт Мурдок, Тед Тарнер, преку Жељко Митровиќ, сѐ до Љубисав Иванов и Велија Рамковски.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Зоон Македон

пријавена од ribaro пред 1 година, 3 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

„Просечниот македонскиот гласач наводно не е партиски определен. Има индекс, две деца, полн албум од летувања во Грција, двособен стан и акции во некој ексгигант....“

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Каков ученик е македонската дипломатија?

пријавена од kuzevski пред 1 година, 3 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

Кога јас бев средношколец доста актуелна беше дебатата дали талентираните ученици треба да се издвојат во посебен клас со посебна програма која ќе им обезбеди посоодветна наобразба или треба да си останат со просечните ученици.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика