Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот kuzevski, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Што се распаѓа побрзо од Југославија?

пријавена од thaCaspeR пред 2 години, 10 месеци. (tepajvreme.blog.com.mk)

Клик па ќе дознаеш ;)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Пред почетокот на блог конференцијата во Точка

пријавена од woona пред 2 години, 10 месеци. (newmediamk.org)

известување од местото на настанот

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Целата МК блог конференција во mp3

пријавена од kuzevski пред 2 години, 10 месеци. (newmediamk.org)

Трите сесии од МК Блог Конференцијата во mp3 формат спремни да бидат преземени и преслушани.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Готови семинарски работи или по нарачка

пријавена од глиша пред 2 години, 11 месеци. (seminarskiraboti.blog.com.mk)

„... тимот располага со поголем број готови и квалитетни семинарски, матурски и други видови на студентски задолженија по предметите и дисциплините на хуманистичките факултети.“ Закон бизнис идеја, нема што.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Наука

Фотографии и фотографии и фотографии од Скопје

пријавена од глиша пред 2 години, 11 месеци. (www.skyscrapercity.com)

Купишта фотографии за Скопје од почетокот на 20 век.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

МРТ закрепнува, приватниците се паничат

пријавена од darko156 пред 2 години, 11 месеци. (komunikacii.net)

Позната тема, МРТ, К15, АПЕММ итн.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

МК блог конференција

пријавена од strumjan пред 2 години, 11 месеци. (newmediamk.org)

Кој нема да дојде од неоправдани причини, срам да му е!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

80-тина фотографии од Каролина со голема резолуција

пријавена од глиша пред 2 години, 12 месеци. (mrt.com.mk)

МРТ на својот сајт вчера стави 84 фотографии од Каролина во голема резолуција како промотивен материјал. Малку фотографии се нови но барем се убава резолуција (1024x) за позадини или принтање.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 12 месеци | проблем? | категорија: Вести

Судењето на Бошковски и Тарчуловски во живо

пријавена од глиша пред 2 години, 12 месеци. (www.domovina.net)

Во моментов оди судењето (воведните зборови) на Љубе Бошковски и на Јохан Тарчуловски може да се гледа во живо на српски, хрватски или англиски јазик ако одберете лево од слајдовите на кој јазик сакате да го слушате.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 12 месеци | проблем? | категорија: Политика