Инфо за kuzevski

Корисник од:
16 април 2007
Пријавени статии:
20
Популарни:
14
Однос на популарност:
70%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот kuzevski (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Студентски протести

пријавена пред 10 месеци, 3 седмици. (www.demotix.com)

Фотосторија од денешните студентски протести за укинување на партиципацијата на факултети и за животниот стандард на студентите.

0 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Политика

Каков ученик е македонската дипломатија?

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

Кога јас бев средношколец доста актуелна беше дебатата дали талентираните ученици треба да се издвојат во посебен клас со посебна програма која ќе им обезбеди посоодветна наобразба или треба да си останат со просечните ученици.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Данок на „небрак“

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

Предлог амандмани на Баждарџијата за можниот закон за оданочување на немажени/неоженети.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Конкурс за краток расказ

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (za-sto-plakas.blogspot.com)

Врз основа на долгогодишното стрижење и мајтапење со студентите Блогот "За Што Плаќаш" распишува: КОНКУРС ЗА КРАТОК СТУДЕНТСКИ РАСКАЗ: Алиса во земјата на чудата.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

5 фази од животот на блогерот

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (komunikacii.net)

употребата на стрипови и инфографикони во онлајн вести ја зголемува посетеноста.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Гловалните медиуми и гласот на младите

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (newmedia.org.mk)

Видео: Колку глобалните медиуми им овозможуваат на младите да го кажат своето мислење? Дали новите медиуми им даваат поголема можност на младите? На овие прашања даде одговор Томас Бауер, професор на Универзитет од Виена.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Дебата за онлајн информирање

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (newmedia.org.mk)

Во петок, (27.06) се одржа втората дебатна средба во рамките на низата на активности на „Центарот за нови медиуми“ под наслов „Face to Face“. Темата на дискусија беше онлајн информирањето.

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

Противзаконски избрани претставниците на студентите Сенатот на УКИМ

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (mof.org.mk)

Младинскиот образовен форум информира и предупредува дека на последната седница на Сенатот на УКИМ, верификационата комисија незаконски назначи 10 членови, претставници од редот на студентите.

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Политика

BarCamp Истанбул

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (newmedia.org.mk)

Посетете, погледајте и слушнете што се дискутираше.

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Фрејзер

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (whiteshirt.blog.com.mk)

Фрејзер ќе продолжи да нарачува рачно изработени крпи за WC од Италија.

1 коментар | проблем? | категорија: Култура

Експертите за изборите

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (eksperti.blog.com.mk)

Груевски си ја наби цената со тврдиот став со кој ја обезбеди поддршката на најголем дел од граѓаните па сега сите знаат дека освен него никој друг неможе да го смени името затоа што ќе го згазат луѓето кои во тој случај опозиционата ВМРО би ги извадила на улица.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Г'мизавци Џедај Мастери

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (mislam.blogspot.com)

Е, за тоа и сакав да коментирам, како веднаш се јавија од сите страни лигави без'рбетници, претежно од опозицијата, да нè предупредат (заплашат) дека ставањето на името на државата на табличките ќе биде провокација за Поранешната Македонска Провинција Грција.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Есен во фотографија

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (minephotos.blogspot.com)

Како изгледа есента близу моето работно место. После насловот на блогот можете да кликнете за да ги видите сите фотографии.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Барам спонзорство

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (arheo.macedonianblog.com)

Со кондом, еден човек помалку на планетава, со постер една грижа повеќе за човештвото. Па сега, на кого како му одговара повеќе.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

За луцидните сништа...?

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (whiteshirt.blog.com.mk)

Соништата на Бела Маичка низ повеќе приказни и една видео игра во Расказ

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

PhotoMine: Best Friends

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (minephotos.blogspot.com)

Се надевам дека не ве спамирам со тоа што сам ќе си пријавам запис. Ова е една од фотките која се наоѓа на мојот фотоблог. Имав грижа на совест додека ја создавав и уште имам, ама сакав да ја споделам.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Писмо до криејтивкомонс МК

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (kiberkotle.net)

Во право е Кибер котле. Кога промовираш нешто треба и да го применуваш.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Амандмани за подобро високо образование

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (mof.org.mk)

Ако се истуркаат амандманиве сигурно законот ќе биде подобар, а и конечно ќе се создадат услови за ефикасно студентско образование.

7 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Синтезис -> Матка -> Made in Macedonia

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (arheo.macedonianblog.com)

Синтезис без соодветно внимание. За култирното наследство веќе одамна знаеме.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Вести

Целата МК блог конференција во mp3

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (newmediamk.org)

Трите сесии од МК Блог Конференцијата во mp3 формат спремни да бидат преземени и преслушани.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија