Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот kristijan, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

МЕДИУМИ.МК

пријавена од ARCHER пред 4 месеци, 4 седмици. (www.mediumi.mk)

Сите медиуми на едно место. Информирањето никогаш не било полесно.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Скопје го доби првиот хаклаб

пријавена од kotle пред 5 месеци, 3 седмици. (novamakedonija.com.mk)

КИКА е прва технолошка автономна зона што ќе се користи за промовирање и развој на еманципирачки технологии. Целта на основачите е да ја поттикнат креативната употреба на компјутерската технологија наспроти отуѓувањето и пасивното консумирање кои се најчеста асоцијацијa

0 коментари | станала популарна пред 5 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Вести

RSS Macedonia

пријавена од Eddierebel пред 5 месеци, 3 седмици. (rss-mk.blogspot.com)

RSS Macedonia

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

„Бесплатен“ е слаба маркетинг стратегија

пријавена од kotle пред 5 месеци, 4 седмици. (novica.softver.org.mk)

Кога ќе помислите на Mozilla Firefox, на која негова особина прво ви текнува?

1 коментар | станала популарна пред 5 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Технологија

Мозочни болести кои даваат суперчовечки особини

пријавена од strumjan пред 5 месеци, 3 седмици. (mislam.blogspot.com)

Една страница на Интернет: Brain Diseases I Wish I Had („Мозочни болести кои би сакал да ги имам“), резимирана со по еден краток коментар за секоја болест.

0 коментари | станала популарна пред 5 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Наука

Вебирај

пријавена од Bananaman пред 6 месеци. (www.webiraj.info)

Нов форум за вебмастери и вебмастерски дискусии, повторно вратен.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Како работи TIME.mk ?

пријавена од starchild пред 6 месеци, 1 седмица. (www.time.mk)

Сите детали за тоа како работи TIME.mk Оваа статија е дел од ICT Innovations Conference (http://ict-act.org/) одржана во Охрид, од 28 до 29 Септември 2009.

0 коментари | станала популарна пред 6 месеци, 1 седмица | проблем? | категорија: Наука

Google го официјализира google.mk

пријавена од kristijan пред 6 месеци, 1 седмица. (google.mk)

Од денес Google како официјален домен за Македонија го користи google.mk. Порано тоа беше http://www.google.com/intl/mk

1 коментар | станала популарна пред 6 месеци, 1 седмица | проблем? | категорија: Технологија

Alexa Toolbar

пријавена од kristijan пред 6 месеци, 2 седмици. (www.alexa.com)

Инсталирајте Alexa Toolbar и придонесете за поголем ранг на македонските сајтови во светот. П.С. Тулбарот е само за мозила и експлорер.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Фејсбук достигна 300 милиони корисници – и почна да заработува

пријавена од razvigor пред 6 месеци, 3 седмици. (www.metamorphosis.org.mk)

По пет години и повеќе од 700 милиони долари инвестиции, Фејсбук сега генерира позитивен готовински тек, благодарение на неговите 300 милиони корисници ширум светот.

0 коментари | станала популарна пред 6 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Бизнис

Објавен првиот видео оглас во магазин

пријавена од kristijan пред 6 месеци, 3 седмици. (www.selotejp.com)

Пред неколку недели пишувавме за намерата на месечникот Entertainment Weekly дека во следното печатено издание ќе објави видео реклама. Сега можете да видите како тоа навистина изгледа.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Top.mk vs Karike.com

пријавена од kristijan пред 6 месеци, 4 седмици. (www.karike.com)

Кој од кој копирал?

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Македонец тврди дека е син на Јосип Броз - Тито

пријавена од kristijan пред 7 месеци. (www.a1.com.mk)

43-годишниот Перо Давидовски од Скопје тврди дека е син на Тито и Јованка Броз. Вчера ја прескокнал високата ограда пред куќата во која таа живее на булеварот „Александар Караџорѓевиќ“, на Дедиње во Белград.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Тајландско семејство живее со 4.600 шкорпиони

пријавена од kristijan пред 7 месеци. (www.selotejp.com)

Суанг Пуангсри ја адаптира неговата семејна куќа во покраината Утарадит, 600 километри северно од Бангкок, живеејќи со необични миленичиња - околу 4.600 шкорпиони.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Луди девојки 3 NSFW

пријавена од kristijan пред 7 месеци. (www.selotejp.com)

Следува третиот дел од Луди девојки, со уште по секси и по жешки девојки.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава