Инфо за kojot

Корисник од:
23 ноември 2007
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот kojot (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Почина Артур Кларк

пријавена пред 2 години. (on.net.mk)

Најголемиот писател на научна фантастика на денешницата и главниот виновник за постоењето на комуникацискиот сателит, Артур Кларк, почина во болница во главниот град на Шри Ланка

0 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Вести