Инфо за kocanitonight

Корисник од:
14 април 2008
Пријавени статии:
3
Популарни:
3
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот kocanitonight (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Новости, видео клипови и фотографии од Марјан Ѓорѓиев

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (www.kocanitonight.com)

Еве дечки :) На ваше барање, најсвежи фотки и видео записи од патувањето на Марјан Ѓорѓиев во Кина.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Марјан Ѓорѓиев пристигна во Кина!

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.kocanitonight.com)

Драги Македонци, Велосипедистот Марјан Ѓорѓиев од Кочани, кој на 10ти април оваа година со велосипед крена од Кочани за Пекинг, овие денови успешно пристигна во Кина.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Кочанецот Марјан Ѓорѓиев замина за Пекинг со велосипед

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (www.kocanitonight.com)

Во четврток на 10ти април, велосипедистот Марјан Ѓорѓиев замина за Пекинг со велосипед. Тој треба да извози околу 12.000 километри и ќе минува низ 9 држави (Бугарија, Турција, Ерменија, Азербејџан, Туркменистан, Узбекистан, Киргистан, Казахстан, Кина) за да биде дел од Олимписките Игри 2008.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Спорт