Инфо за kingpin

Корисник од:
13 септември 2008
Пријавени статии:
9
Популарни:
6
Однос на популарност:
66%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот kingpin (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Пресвртен момент за студентското движење

пријавена пред 5 месеци, 3 седмици. (www.novaiskra.mk)

Најлошо нешто што може да направат членовите на Слободен индекс е да молчат и да чекаат да се смири прашината, да гледаат како одеците на она што го направиле одекнуваат во одвратните меѓусебни обвинувања на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Гордост!

пријавена пред 9 месеци, 3 седмици. (nad.crnaovca.mk)

… Љубчо Георгиевски бил македонец… (сега е бугарин)

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Онлајн „уличарство“

пријавена пред 10 месеци. (sead93.crnaovca.mk)

И сега еден временски фастфорвард, кога ќе ја видиш нашава реалност, сфаќаш дека уличарството од кое ме чуваше мајка ми денес не да цути, туку е во невидена експанзија! Секако, со една мала разлика, денес во мода не се улиците, туку Information highway-от на Ал Гор...

0 коментари | станала популарна пред 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Не окречи се Обама

пријавена пред 1 година, 1 месец. (sead93.crnaovca.mk)

“Драги Американци, јас ја добив вашата голема подршка, но за жал морам да ви кажам дека овој Дуплове парче ја направи земјата. Јас се обидувам најдобро што можам, но целата одговорност секако е кај Дуплове кој владееше со оваа земја осум, а со сѐ татко му цели 12 години, и ја опустоши земјата...“ :-

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Аларова со 4 различни објаснувања за патувањето во Бугарија

пријавена пред 1 година, 1 месец. (vesti.alfatv.com.mk)

Конфузија и сплетканост кај Аларова при обидот да го објасни писмото со кое се честат вработените во општина Центар со тридневно бесплатно патување во Сандански, Бугарија. Неколку различни одговори на само едно прашање- со чии пари било планирано да се реализира патувањето?

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Невладината „Мак сонце“ на платниот список на Владата

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.a1.com.mk)

Помеѓу невладините организации кои ги поддржаа средношколците од Струга, се најде и таква од платниот список на Владата. За „Мак сонце“ од Струга од буџетот за граѓански здруженија и фондации се одвоени околу 310.000 денари.

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Колку е брз твојот сајт?

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (mislam.blogspot.com)

Малечка JavaScript алатка која мери колку брзо се вчитува одреден сајт, односно страница која ќе се посочи. Мерењето е релевантно за твојот компјутер и интернет конекција.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Црнечко-ВМРО-овски речник

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

Keep it Real - Остварувај / Остваруваме Homie - Партиски војник / лепач на плакати Nigga - Член на партија (не го мешајте со Homie) ...

2 коментари | проблем? | категорија: Забава

Македонија го либерализира влезот во земјава

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.utrinski.com.mk)

Сите граѓани од ЕУ и од земјите од шенген-зоната од вчера во Македонија ќе може да влегуваат само со лична карта.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести