Инфо за kapsarovb

Корисник од:
30 мај 2007
Пријавени статии:
16
Популарни:
5
Однос на популарност:
31%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот kapsarovb (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Промена

пријавена пред 8 месеци, 1 седмица. (bit.ly)

Ако ја погледнеш реалноста со различни очи, тогаш реалноста ќе стане различна.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Дома

пријавена пред 9 месеци, 2 седмици. (www.youtube.com)

Оригинално постот е објавен на http://pablisher.nicer2.com/, а јас го открив на http://planet.linux.net.mk/

5 коментари | проблем? | категорија: Култура

Сонцето ја „краде“ Земјината атмосфера

пријавена пред 9 месеци, 4 седмици. (www.idividi.com.mk)

Сонцето полека ја „краде“ нашата атмосфера и тоа многу побргу отколку онаа на Марс или Венера, објави „National Geography“.

1 коментар | проблем? | категорија: Наука

Xbox со нов контролер - Natal техноглија

пријавена пред 10 месеци, 1 седмица. (www.youtube.com)

Ама ич не се согласувам со нивниот бизнис модел, али ова е ЈАКО. Шо да кажам освен дека со децата ми, здравје боже, ќе се утепаме од играње.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Твитер „се замеша“ во јавното информирање

пријавена пред 1 година. (www.dw-world.de)

Ако новинарот го користи твитер за да информира од местото на настанот, жити новинарот...

3 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Поезија во U

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.youtube.com)

Как да кам...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Грција да се откаже од оспорување на македонското малцинство

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.mia.com.mk)

Да се фокусира на заштита на правата на самоопределување, слободата на изразување и на здружување на овие заедници.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Opel Ampera The Full Reveal

пријавена пред 1 година, 1 месец. (jalopnik.com)

Мала пажња за Ampera-ва. Страшна е ...

2 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Фирер Груја

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.youtube.com)

Интересно видео кое што е добра смешка за тие што имаат смисла за хумор. Јас се исклештив...

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Firefox desktop wallpapers:

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.junauza.com)

Мала колекција за да си ја освежите позадината на вашиот компјутер. Има интересни позадини...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Да сменам тема само ...

пријавена пред 1 година, 1 месец. (dezinspiration.blog.com.mk)

Мало потсетување на нив и нивните прашања... Доста само нас нешто ни фали!?

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Блогови

Апел за помош на петмесечно бебе

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.netpress.com.mk)

Петмесечната Мила Спасова Мила, боледува од големо оштетување на видот на двете очи од преголема доза на кислород која ја примала во инкубатор, како...

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести

МАЛО ИЛИ ГОЛЕМО ПИВО?

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (jadamburek.blog.com.mk)

Многу ме занима, вака приквечер, едно хамлетовско питање. Значи, дали, почитувани љубители на пивцето, повеќе сакате у кафана да порачате мало, или големо пиво?

13 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Изберете си Linux дистрибуција

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.zegeniestudios.net)

Ако некој се мисли што да користи како Linux OS, а сака само неможе да си избере, нека се прошета на прашалников...

10 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

5-те најдобри open-source бизнис модели

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.linuxtoday.com)

Бизнис модели на за кои што верувам дека никогаш не сте "слушнале", до сега.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

OpenOffice за Mac OS X алфа

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (apple.slashdot.org)

6 години откако најавија од OpenOffice.org дека ќе направат верзија за Mac OS и се случи еве сега.

1 коментар | проблем? | категорија: Вести