Инфо за jucfaca

Корисник од:
21 септември 2008
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот jucfaca (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Бесплатни СМС кон сите мрежи во Македонија

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.bluezone.com.mk)

Ова е навистина супер сајт.Има можност за испраќање на бесплатни СМС пораки кон сите мрежи во Македонија,а згора на тоа и прекрасен портал и многу начини за заработка и забава. Едиствен сајт кој е максимално транспарентен во однос на условите за употреба и приватноста,а има и валидна http заштита

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто