Инфо за jpetrov

Корисник од:
29 април 2007
Пријавени статии:
144
Популарни:
84
Однос на популарност:
58%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот jpetrov (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Прекршочни за директорите и учениците...

пријавена пред 12 месеци. (www.a1.com.mk)

...плаши се од компјутерите!!!

7 коментари | проблем? | категорија: Вести

Дезмонд Туту: За земјата и библијата

пријавена пред 1 година. (blog.calumnist.com)

Тие ја имаа библијата, а ние доморотците земјата. Тие рекоа „Да се помолиме“...

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Кога робот стана робовладател

пријавена пред 1 година. (qzevski.blog.com.mk)

...се докажува тврдењето дека робот сонува да стане робовладетел. Конечно на ДПМНЕ им се остварува сонот да бидат СДСМ....

0 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

МВР Pwned

пријавена пред 1 година. (www.a1.com.mk)

ако си мислите дека главната вест е забавна, чекајте само да го прочитате изговорот

8 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Вести

Француски искуства...

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.utrinski.com.mk)

...од кампањата Инвестирај во Македонија. Со објавувањето немам намера да критикувам, едноставно прочитајте го текстот бидејќи е многу интересен и искрен поглед за тоа како французите гледаат на македонците.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Сам себе убијал...

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.a1.com.mk)

Удбашко-косоварскиот атентат во Струмица

7 коментари | проблем? | категорија: Политика

Ниче во одбрана на македонската молитва

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.a1.com.mk)

Заговорници и платеници на странските разузнавачки служби - такви биле оние кои зборувале лошо за кусиот документарец кој одеше на програмата на Македонската Радио Телевизија.

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Алфа збира

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.a1.com.mk)

Откако тие изреагирале, полицајците излегле од возилото и започнале да ги тепаат мажи и жени и деца, а потоа пристигнале уште две полициски патроли и ќотек добиле околу 40 Роми.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Консензус: Компромис ќе има

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.a1.com.mk)

Салто мортале... Премиерот и претседателот од денес со идентични ставови.

7 коментари | проблем? | категорија: Вести

Што роди транзицијата?

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.a1.com.mk)

Тотално изместување на моралните норми најпластично опишани со коментарите на следната вест... И да нема одма бунење, се работи за сите 16-17 години во кои владееа сите партии.

12 коментари | проблем? | категорија: Политика

Дали ви е страв од летање?

пријавена пред 1 година, 1 месец. (a1.com.mk)

Два Бомбардиер Деш авиони (како и оној кој падна во САД) денес направија мала драма во Скопје. Ме интересира како размислуваат членовите на кајмакот на оваа тема...

13 коментари | проблем? | категорија: Вести

Јасна Котевска: Ни се случува изолационизам

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (a1.com.mk)

За македоноидите, букефализмот, белоруското сценарио, самоизолацијата, лажењето и краткорочноста на оваа стратегија која го дели македонскиот народ...

45 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Проблемот отстранет - системот падна

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.kanal5.com.mk)

За време на викендот УЈП ги отстрани сите проблеми што се појавуваа во софтверот. Денеска системот е паднат, но затоа ги известивме сите фирми пресметките да ги доставуваат на електронски медиум било во вид на ЦД или УСБ за вработените да можат навреме да земат плата „ велат до Управата.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Филип Петровски за изборите

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.utrinski.com.mk)

Прилично трезвен поглед на моменталната ситуација...

8 коментари | проблем? | категорија: Политика

Кој со натемаго тикви сади...

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Наместо пари, млекарите во Битолско добија клоци. Владата, која до пред неколку месеци ги бодреше да земат кредити и им ветуваше дека нема да остане ниту литар неоткупено млеко, вчера им испрати Единици за брза интервенција...

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Приказната за Марко стигна до светските ИТ медиуми

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.readwriteweb.com)

ReadWriteWeb пишува за младиот Марко, и се повикува на текст во лондонски тајмс. Право време за digg-ање.

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Чија е оваа песна (Чия е тази песен?) (2003)

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (arheo.com.mk)

Иако самиот документарец воопшто нема политички тенденции, сепак потрагата по идентитетот на една песна ја отсликува потрагата по сопствениот идентитет и националната нетрпеливост кај народите од Балканот.

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Култура

Документарец: Религиозен

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.megavideo.com)

Сеопфатен преглед на религиите и религиозноста. Траење 1:40.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Абортирање? Не.

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.a1.com.mk)

Ете анонимната кампања била само вовед (како што очекувавме). Следи закон за абортуси со што ќе се одземе правото на жените да одлучуваат за својата иднина во интерес на прирастот на нацијата.

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Фајнаншл Тајмс за креа(турата) на Милчо

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.ft.com)

...discourage that rather bad national brand advertising that pollutes TV screens around the world. As a result, I hope ... Macedonia will go away and rethink how it really wants to sell itself to the world rather than running 30-second spots that send children running to their mothers.

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести