Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот jasnesumjas, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Тефтерот на премиерот против е-влада

пријавена од глиша пред 2 години, 10 месеци. (volanskopje.blog.com.mk)

Интересна забелешка со слики од екранот зашто секој министер има лаптоп пред себе на седница на Влада ама никој не гледа во него туку има куп хартија од која си работи.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Некои луѓе си имаат проблем шо се верници

пријавена од zlat пред 2 години, 10 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

„Баш така! Дали го видовте денешниот текст у Шпиц - „Алах дели кредити на западот“? Текстот не е мој, ама, ете, имав прилика ја да го ставам насловот. Преземен од некој странски медиум. Денес ми се јави едно типче и остро регираше за насловот на текстот.“

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Владо Бучковски се "деци" !?!?

пријавена од jasnesumjas пред 2 години, 10 месеци. (incontinentia-buttox.blogspot.com)

најмрчаторски пост во седмицата: „во свет селебритиз усвојуваат деца, а овде ги женат!“

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Животот е сон

пријавена од jasnesumjas пред 2 години, 10 месеци. (istoricar.blog.com.mk)

„Од кого тоа зависи дали ќе го претвориме сонот во кошмар?“

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Тич ми мастр, плиииз

пријавена од chale пред 2 години, 10 месеци. (chale.blog.com.mk)

Секс или билјард? Копнежот на ограничениот да ја надрасне просечноста.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Грција ја провоцира Македонија

пријавена од strumjan пред 2 години, 10 месеци. (strumjan.blogspot.com)

Да, и потврдува дека тоа не оди во прилог на добрососедските односи познатата ни Дорис Пак! Не верувате, читајте...

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Советник на премиерот го фали во колумна а се претставува како новинар

пријавена од глиша пред 2 години, 10 месеци. (antipunkt.blogspot.com)

„Ок е новинар да мисли позитивно за премиерот. Ок е и член на неговиот кабинет (или што и да е во владата) да мисли позитивно за владата (нормално е). Само не е ок, член на кабинетот да пишува позитивно за премиерот, а притоа дa се претставува како новинар.“

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Ало...

пријавена од ribaro пред 2 години, 10 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Ало влада? абе...

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Одговор на прозивките(од Шепард)

пријавена од Бунка пред 2 години, 11 месеци. (vuna.info)

Цитат: Веќе се навикнав на прозивки од типот на Бунка и Букарски. Сосема фер е да се стави под знак прашалник легитимитетот на еден настан како што е МК Блог Конференцијата.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Да им пишеме на Јутјуб да не нè фиромизираат

пријавена од глиша пред 2 години, 10 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

Ќе стаев директна врска со контакт формата, ама тука има и отрилика што културно би можело да им се пише да не викаат Македонија.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

One fucking year

пријавена од strumjan пред 2 години, 10 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Уште поголем да му расте! Блогот де!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

„ММЕ кој прв почна“?

пријавена од strumjan пред 2 години, 11 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Ако Самуил прв создал држава, тогаш што правеле античките Македонци дур до Индија? Или таа држава не ја признаваме?

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Контрола

пријавена од jasnesumjas пред 2 години, 10 месеци. (oksimoron.blog.com.mk)

На мајка ти во пичката! Да ти ебам цела фамилија по список! Курви и педери! Пички досадни и глупи курци! Кретени! Идиоти! Ебете се во газ! Пушете курови! Ѓубриња смрдливи! Одебете! Ма, идете у курац! Не, не ми е хакиран блогот. :) Ниту пак некој ме изнервирал. А немам ни ПМС. Јас само

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Уривање на пирамидата

пријавена од jasnesumjas пред 2 години, 10 месеци. (femgerila.blog.com.mk)

Излезот од одредена фиксирана матрица значи симнување на некои стари авторитети од престолот. Најважно е да ги препознаеш.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Култура