Инфо за jasnesumjas

Корисник од:
25 април 2007
Пријавени статии:
17
Популарни:
13
Однос на популарност:
76%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот jasnesumjas (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Кој ќе ја укака, прашање е сега!

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (geroski.mk)

И така јас ќе останам невин И чиста нема да извалкам рака. Прашањето не е дал да се биде, Туку, кој да ја - укака!

1 коментар | проблем? | категорија: Култура

Протест!!! Плоштад Слобода.

пријавена пред 12 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

Кој ако не ние? Кога ако не сега?

0 коментари | станала популарна пред 12 месеци | проблем? | категорија: Вести

Ние, убијците

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.dnevnik.com.mk)

Убиствена колумна :)

21 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

За потеклото на првиот хуманоид - македоноид

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.utrinski.com.mk)

...првиот Хунза македоноид настанува со помош на бесполово размножување, т.е. низ завивањето на две одвратни животни, мајмун и којот (т.е. пума).

17 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Забава

Клип еден

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (vuna.info)

Со секоја фискална сметка, ја финансираме и војната во Ирак!!!

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

ВМРО-вска Бучковизија

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

Брзината на информирањето ги прави блоговите моќни. мој коментар: Ако можеше имунитетот на „брат Љубе“ неуставно да му се одземе, зошто да не може и на Буч? :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Политика

Село Подржи коњ ќари од демократијата

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

Супер приказна за тоа колку имињата можат да бидат битни :)

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Matthew Nimetz, What's in a Name?

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (david-edenden.blogspot.com)

Прониклив пост.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Предрасудометар

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.spic.com.mk)

Антески чепка во контроверзни теми :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Култура

Музејот на Старата скопска чаршија

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (arheo.bloger.com.mk)

"не знам дали знаете дека во склопот на Сули ан се наоѓа и Музејот на Старата скопска чаршија. Не знаевте? А скоро секој пат поминувате покрај него и го одминувате. :)"

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Култура

„Настрани" луѓе - педерите и лингвистиката

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (sataniel.blog.com.mk)

За тие што не се плашат од „настрани“ постови :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Култура

Кога жените не ги сметале за луѓе...

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

"Колку деца имате? - Имам две деца и едно чупе."

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

танга гаќички - осврт

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (refleksii.blog.com.mk)

САКАМ И ВТОР ДЕЛ!!!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Владо Бучковски се "деци" !?!?

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (incontinentia-buttox.blogspot.com)

најмрчаторски пост во седмицата: „во свет селебритиз усвојуваат деца, а овде ги женат!“

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Животот е сон

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (istoricar.blog.com.mk)

„Од кого тоа зависи дали ќе го претвориме сонот во кошмар?“

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Контрола

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (oksimoron.blog.com.mk)

На мајка ти во пичката! Да ти ебам цела фамилија по список! Курви и педери! Пички досадни и глупи курци! Кретени! Идиоти! Ебете се во газ! Пушете курови! Ѓубриња смрдливи! Одебете! Ма, идете у курац! Не, не ми е хакиран блогот. :) Ниту пак некој ме изнервирал. А немам ни ПМС. Јас само

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Уривање на пирамидата

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (femgerila.blog.com.mk)

Излезот од одредена фиксирана матрица значи симнување на некои стари авторитети од престолот. Најважно е да ги препознаеш.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Култура