Инфо за ivana

Корисник од:
17 април 2007
Пријавени статии:
21
Популарни:
3
Однос на популарност:
14%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот ivana (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Музиката, магарето и шмизлата

пријавена пред 1 година. (smizla.mk)

Од сосема друг аспект би сакала да се пожалам за друга работа. Имено, не многу одамна излета веста за ненормално експонираната студија на американски студент (оксиМОРОН од старт) за влијанието на музиката што ја слушате врз Вашата интелегенција.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Шмизла за претседател

пријавена пред 1 година. (smizla.mk)

Дали сакате да живеете или само да преживеете? Сакате да работите или други да работат за ВАС? Сакате да ја вратите контролата на туѓите животи? Сакате цел ден да идете на кафе, третмани на релаксација и топла бања од чоколадо? Сакате поубав град-со повеќе шопинг центри?

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Just a perfect day!!!

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (smizla.mk)

Јас најдлабоко и искрено Ви се извинувам за моето отсуство од овој пост. Имено имав реален живот на кој морав адекватно да му се посветам...

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Шмизла у хороскоп

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (smizla.mk)

Месечен хороскоп за шмизли :)

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Географска локација на шмизла

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Најпрвин би сакала да се извинам за мојот еднонеделен молк (иако немаше шмизловски претседателски избори), и овој треторазреден писател се засити од својот субјект, едноставно бараше уникатна шмизла во оваа наша стандаризираност. И тогаш реши да не го очекува невозможното…

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Балкански маж…..

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Првата работа која ми доаѓа на памет карактеристична за овој подвид на човечката раса, е нивната уникатност. Имено како оваа компактна структура со своите национални обележја може да најдете само на Балканот.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Слатки наши бубатори…

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Е најпрвин, ова се дечковци на иднината(т.е имаат иднина која барем е со исклучоци за да не биде обезбедена од мама и тато).Бубаторите се првите у маало кој добивале персонален сметач, ги пресметале варијаблите за целокупниот нивен друштвен живот...

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Категорија на скопски фраери….Хмммм

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Најпрвин би сакала да се извинам што нема да ја опфатам целокупната машка популација,затоа што не би сакала да шпекулирам… Не секирајте, и овде има доволен материјал за обработка!!! Ветувам!!

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Дали девојка ти е шмизла??

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Кога се набљудува шмизлата или пак можеби лично се дегустира, Ви се остава можност за компарација на истоимениот човечки вид. Имено како и секој деликатес тајните на неговото создавање се токму тие индивидуални состојќи кои се применети во него.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Секс,мамци и други тракатанци…..

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Полека, со добра предигра стигнавме до сочниот дел… Морам да објавам дека следниот пост од мене лично бараше многу долга подготовка. Истражување, досадни кафе лаф муабетииии…

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Сексот и шмизла

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Како прво една шмизла никако и апсолутно никогаш немала секс, таа секогаш води ЉУБОВ. Ова е нужна последица во нејзиниот живот предизвикана од неможноста за пребројување на нејзините сексуални партнери а притоа да ја избегне осудата од широките народни маси.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Потрага по совршената жртва

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

На ниту една шмизла не и е потребна храброст, таа е како ХИ-МЕН со одамна изгубен химен…Откако ги открива своите потенцијали започнува нејэината изградба.

12 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Манифест на една Шмизла

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Добредојдовте во правилникот эа работа на една шмиэла!!!

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Си биле две компании. Едната повеќе.

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (it.com.mk)

Сакав да си ја эемам слободата да направам воведен текст, во кој би се објаснила “where I come from” и да ви ја дообјаснам идејата поэади соработката меѓу компанијата iDevelop и порталот it.com.mk, која пред некој ден беше најавена на порталот.

2 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Каде Вечер - најдобар во својата категорија

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.kadevecer.com.mk)

Само што дознавме и сакавме да споделиме со сите... Порталот Каде Вечер беше избран како најдобар во Македонија во категорија е-забава, на изборот World Summit Award, во конкуренција на уште пет македонски портали, кои беа пријавени на натпреварот.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Кафе дебати

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.kadevecer.com.mk)

Кои се оние моменти кога секојдневието на овој град комплетно ме разгневнува? Имено, често ми се случува да завршам на кафе или некоја друга слична скопска активност со друштво во кое главната тема на муабет е некој друг....

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Места за излегување Vol.2

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.kadevecer.com.mk)

Се упатуваш кон дискаците и клубовите. У Hard Rock ако немаш картица, влагање на Св.Никад у петок и субота освен ако не си 57 годишен мажјак со две теткици под рука у бунди.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Места за излегување Vol.1

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.kadevecer.com.mk)

Низ скопјево стварно има милион места за искачање, али финтата е у тоа колку овие места пружаат задоволство и не сшаѓаат у групата на кич и шунд.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Секогаш добар секс?

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.kadevecer.com.mk)

Сигурно ќе се сложите дека кога излегувате со дечко / девојка не-толку-често, постои одреден притисок да го искористите времето и да си поминете прекрасно, при секое видување...

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Mит: другарство и секс

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.kadevecer.com.mk)

Дали машко и женско може да се чисто платонски другари? Прашањето е толку старо што досадно е да се расправа на темата. Затоа ќе ја погледнаеме малку поинаку.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто