Инфо за ipopovski

Корисник од:
9 ноември 2008
Пријавени статии:
8
Популарни:
2
Однос на популарност:
25%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот ipopovski (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Што е интернет прелистувач?

пријавена пред 8 месеци, 2 седмици. (crnobelo.com)

Интернет прелистувач? Гугл? Јаху? Не?

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Отварање на Цебит 2009

пријавена пред 1 година, 1 месец. (crnobelo.com)

Најголемиот и најпознатиот саем за информатички и комуникациски технологии во светот Цебит, денес официјално ги отвара своите врати во Хановер, Германија.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Добри vs. Лоши девојки

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.crnobelo.com)

Дали е ова вистинската разлика помеѓу добрите и лошите девојки?

4 коментари | проблем? | категорија: Забава

Митот за петок 13ти

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.crnobelo.com)

Кратко истражување за петок 13 и неговата „баксузност“.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Задолжителна вежба!

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.crnobelo.com)

Креативен начин кој ќе ве натера на малку „физичка активност“.

5 коментари | проблем? | категорија: Забава

Кажете им збогум на тастатурите?

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.crnobelo.com)

MacBook Wheel - првиот лаптоп без тастатура!

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Каде Милчо Манчевски нашол “инспирација” за Macedonia Timeless?

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (crnobelo.com)

Спот за Грузија, кој многу потсеќа на нашиот...или е обратно?

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Календар за девојки

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.crnobelo.com)

Врз основа на податоците за менструалниот циклус ви ги кажува деновите во кои е најмала веројатноста да забремените додека имате секс.

5 коментари | проблем? | категорија: Наука