Инфо за icko

Корисник од:
11 април 2007
Пријавени статии:
99
Популарни:
57
Однос на популарност:
57%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот icko (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Високото образование во МК

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Вака понекогаш размислувам и се прашувам за реформите во високото образование и дали тие се имплементираат и извршуваат или пак само стојат на хартија… ----За промени во Високото образование!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Нов Домен!!!

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Сакам да ве известам дека www.elfasko.org.mk се пресели на нов сервер и сега е пофункционален и подобар… Исто така јас од бесплатниот phpnet.us се ставив на местото на Елфаско со поддомен. Значи новиот домејн е http://icko.elfasko.org.mk и не мора да гласате ова е само известување - ФАЛА!

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Планот на Големите браќа

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (ickoman.iblogger.org)

Понекогаш имам чувство дека и газот ќе го дадам само за да влезам во НАТО. Вака е правата изјава на нашите пастири, епа и газот и дворот може да си го дадеме ако продолжиме вака, зашто како што пошла работава на спојување на воените сили, да ни наложат да немаме ни армија, па ни држава...

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Македонски Вордпрес теми 2 дел!

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (ickoman.iblogger.org)

Еве уште една работа направена од кејф… Прилагодив уште три теми на Македонски кои ви гарантирам дека работат на најновата верзија на вордпрес, за претходните не знам, зашто не сум тестирал на стари везии…

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Коперација

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (ickoman.iblogger.org)

Првиот дел од серијалот коперација што беше објавен во елфаско, неодамна го читавте Легендите од пред коперација... Епа ова е како општо за коперациите.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Забава

Траума

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (sp.blog.com.mk)

Оваа песничка ќе ви биде позната ако ја имате читано Гавранот од Едгар Алан По, овде тефтерот ја напишал под псевдонимот Сузе Жаки По

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Забава

Нашата „прогресивна“ младина

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (voicko.phpnet.us)

Пу да ти ебам општеството… Ни го поеба детството на нас, оваа генерација, генерацијата која не беа пионери во прво одделение, генерацијата која во „Развигорче“ бесплатно го доби знамето на суверена и независна Р. Македонија. Генерацијата која највеќе беше труена од кичот како остаток од СФРЈ…

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Накратко - како се инсталира Вордпрес

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (voicko.phpnet.us)

По барање на Рибаро ќе ви напишам како се инсталира вордпрес, како се работи со ова, како се инсталираат темите, како се инсталираат додатоците (plugins) и кои се предностите. Кратко упатство...

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Македонски Вордпрес теми!

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (voicko.phpnet.us)

Откако си заматкав со ова Вордпресов сакав да направам неколку теми на македонски како темплејти, и кога корисникот ќе ја качи во /wp-content/themes/ и кога ќе ја активира да му излезе одма на Македонски јазик и да не се мачи да преведува, туку веднаш да си ја прилагоди на неговиот блог.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Блогерај нападнат!!!

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (voicko.phpnet.us)

Ете уште една причина зашто пак си отидов од блогерај, јеби га небезбедни се, сега волан пишува за дешавката со бугарската агенција Фокус за огорченоста од некои македонски блогови.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Мојот нов дом!

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (voicko.phpnet.us)

Го Сакам Вордпрес, Сервис кој ви нуди потполна слобода.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Оставете не на мира

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (makedoniumot.blog.com.mk)

Сето ова вознемирување започнува после ослободувањето на нашите соседни земји од Турската Власт, тие не се ослободија сами, нивните земји на еден или друг начин беа ослободени од странските сили. Единствено во Македонија темелите на државата ја удрија Илиндеците од 1945...

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Усвитена состојба

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (icko.blog.com.mk)

Близу големиот индустриски град во предградието живее Дамјан, тој е човече мало приќељаво кое одамна сфати дека неговиот живот е предодреден и дека тој не одлучува за неговиот живот иако не беше религиозен тој беше доста приврзан кон неговите богови, а посебно кон растението кое го нарекуваше Гораст

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Легендите од пред Коперација

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (icko.blog.com.mk)

Едноставниот живот на легендите од пред коперација во скопје...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Гемиџијата Шатев

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (icko.blog.com.mk)

Дел од спомените и биографијата на Шатев.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Дали е можна промена?

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (icko.blog.com.mk)

Прашање до најголемиот македонски блог сервис, дали е можна опција за користење на Вордпрес на нивниот сервис...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Некаде во 2484 година

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (lutotopiperce.wordpress.com)

Расказ кој под влијание на вонземјаните го напиша ice fiction

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Недвосмислени Напори на Н

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (sp.blog.com.mk)

Забегана статија на Тефтерот, објавена во Елфаско и секој збор и сврзник почнува на Н... и неверојатно ова има логика што го пишува, не се нафрлани замо зборови.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Секирации Страшни

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (icko.blog.com.mk)

Блогчето на Ицко!

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто