Инфо за icko

Корисник од:
11 април 2007
Пријавени статии:
99
Популарни:
57
Однос на популарност:
57%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот icko (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

15 години Елфаско!

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Елфаско постои од 13 јануари 1993 година, првиот број на елфаско е умножен на копир, па подоцна почнува развојот… Со него излегува и помалото братче наречено ЕлFuckСо, кој е екстра умуристичен додаток…

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Календарите и религијата

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Денес овој календар го користат некои православни цркви, од кои е и нашата МПЦ… Не знам зашто го прават тоа, и така православниот свет не смета за непостоечки… и така да нема потреба да го користиме стариот календар. Покрај тоа стојам сеуште на ставот дека треба МПЦ да прогласи унијатство…

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Штафета на Глупоста

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Застани таму на влезот на оваа зона на самрак, и ѕиркај, Надвор се случува светот - насмевни се, залижи коса и сфиркај…

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Околу Коледе и обичаите

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Традиција, или навика кај народот е да ја искривува религијата… можеби тоа останало од обичаите од пред-христијанството, можеби се измислени приказни за да биде поинтересно…

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Леон Стојановски е успешно ИЗЛЕКУВАН!!!

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Комбиниран лекарски тим од Белгија и Македонија во Брисел успешно направија транслација на црн дроб на малиот Леон, донатор беше неговата мајка…

5 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Колку е убав овј свет…

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

И продолжува… - Овде гомно - онде цвет

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Испраќање на петицијата до ПејПал

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (paypal.blog.com.mk)

Еве дојде моментот до пишување на писмото и испраќање на петицијата до ПејПал, пред да почнам сам да го пишувам писмово ќе се консултирам со Ѕверо и Бошков, и воедно ќе ве повикам за помош

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Сексуална хармонија

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Слобода на умот отвара нова категорија на блогов, таа е сексуална хармонија, како да имате релаксиран и задоволувачки секс со партнерот, како да се замозадоволите и да го задоволите партнерот.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Мистериозните вампирски приказни

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Како мал ми беше страв од вампирите и караконџулите, дедоми ми ги кажуваше приказните, се разбира на мое инсистирање, сега кога ќе се присетам на тоа, сфаќам дека сум купил многу од него, како приказни и народно богатство.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Финта со интеграција на слики во Вордпрес

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Случајно најдов еден добар и корисен додаток познат како plugin за вордпрес. Се работи за интеграција на повеќе слики во пост, па не мора и повеќе слики, може и една да биде, и да не ја ставате да биде огромна, можете да го ставите мало сличето и кога ќе кликне некој на неа таа се зголемува…

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Зошто блогерај (на оннет) не чини!

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Како прво можам да го цитирам Рамбо Амадеус кој на денешното гостување на Радио Равел по којзнае кој пат ја кажа дефиницијата за турбо-фок Турбофолк е кога прост човек ќе дојде во контакт со технологија

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Инфо околу МК PayPal Петицијата

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (paypal.blog.com.mk)

Информации околу петицијата и предлог за состанок за луѓето кои сакаат да помогнат...

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Вашето име на Јапонски :)

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (www.elfasko.org.mk)

Напишете го вашето име, и видете како би било ако сте јапонец :))

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

Што е тоа пиратерија???

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

а расчистиме, не е пиратерија ако некој симнува од интернет и си ги споделува работите со своите другарчиња без комерцијални срања како продавање и заработување од тие дела.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Петицијата тежнее кон успехот

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (paypal.blog.com.mk)

Петицијата за да се најде Македонија на ПејПал листата собра околу 2400 потписи...

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

ајвар фестотест

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (www.elfasko.org.mk)

После подготвувањето на зимницата и доаѓањето на зимата, редно е сето тоа да се проба...

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Европа - Низ очите на Мизар

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Сега го слушнав рецитирањето на Владо Јовановски со поддршка од музиката на Мизар, морате да го ислушате ова - Вреди!

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Канабисот - Да се легализира!!!

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Марихуаната во некои држави е легализирана, така државата има контрола врз трговијата и популацијата која ја користи… Во денешниот број на Време во рубриката НОВ СВЕТ во областа медицина имаше објавено дека марихуаната помага во спречување на ширењето на ракот на дојката…

5 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

Подадена Рака - За Ѓошевски Симе

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Женава се појавила кај пријателов за помош, како што доликува на човек, тој помогнал и ме замоли да го објавам ова, немаат , акоотворено телефони за донации, а детево е од кисела вода.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Pay Pal за МК, блог на англиски!!!

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Во интерес на сите кои сакаат да купуваат поедноставно на интернет, направив едно блогче на блогспот со цел да и се обратам на планетата земја да ни помогне околу петицијата за да не се излетаме со 500 или 1000 потписи што е смешно… еве сеа пробуваме јас и Ѕверо нешто повеќе да направиме…

8 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто