Инфо за icko

Корисник од:
11 април 2007
Пријавени статии:
99
Популарни:
57
Однос на популарност:
57%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот icko (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Приказна за една стварност во присуство на одсуство

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Напишан расказ во присуство на Мозочна мастурбација

4 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Младешкиот дух, сонце, вода плажа…

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

овриена крв, дух кој само во овој период од животот може да се поседува, бунтовност, борба за правда, - сонце, вода, плажа, планина, алкохол, секс, дрога и Rock & Roll… Ах, толку многу динамика ни нуди овој живот, толку многу случувања кои мораат да се искористат и не смее ништо да се пропушти...

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Караван “Пред и по нас”

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (vuna.info)

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 1968 И АНИМИРАЊЕ НА МАКЕДОНСКИТЕ СТУДЕНТИ ВО БОРБАТА ЗА УКИНУВАЊЕ НА ПАРТИЦИПАЦИЈА! Реални сме, токму затоа и го бараме невозможното - отворена трибина за отворени луѓе - кој може, нека улета!

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Политичка кампања - Грешки

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Во екот на предизборната кампања за предвремените избори се забележуваат многу маркетинг трикови и многу маркетинг грешки, па сакам малку да ги анализирам грешките. Искрено сакав да ја избегнам оваа тема и да не пишувам за политика, но еве, ми забоде во очи…

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

да ме молат не се женам

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (www.elfasko.org.mk)

тоа е фенси панк-рокот, во народното творештво! поздрав од кумова тајфа!

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Забава

Студент ФМ - Колку е „студент“?

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Веќе цела академска година во етерот постои некомерцијалното радио наречено „Универзитетско радио - Студент ФМ“ кое оди на фрекфенцијата 92,9 FM. Ова колку за информација за тие кои никогаш не слушаат радио. Оние кои неколку пати налетале ќе им биде јасно за што станува збор

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Flickr плагин за Wordpress

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Интересен и многу корисен додаток за Вордпрес

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Мало илустраторско туториалче

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Неодамна брчкав по туториали за Adobe Illustrator, и налетав на едно прекрасно парче…

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Дрн дупка - парадокси

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Да појдеме од човековото постоење и правилата кои ни ги налагаат нашите родители, тие истите правила кои нашите родители ги научиле од нивните и така на назад… Дали сте се запрашале кој ни го пере мозокот за „правилното однесување?“

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Зошто плагин за е-Трговија?

пријавена пред 2 години. (mkwordpress.wordpress.com)

Затоа што му треба на овој народ тоа, му треба да си купи патики од интернет :) Ванчо заедно со Мк Вордпрес тимот ќе прават плагин(додаток) за е-трговија, тој е наменет за Вордпрес.

4 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Блогови

Македонски Вордпрес Тим

пријавена пред 2 години, 1 месец. (mkwordpress.wordpress.com)

Приклучете се за да ја развиваме оваа платформа, да преведуваме, да правиме теми, да си играме со Вордпрес наместо со петарди :)

8 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Блогови

Мажите на 8ми Март…

пријавена пред 2 години, 1 месец. (icko.elfasko.org.mk)

Биди вистински маж.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Дијалектика

пријавена пред 2 години, 1 месец. (exclusive.com.mk)

Оваа документарна серија е базирана на тези, факти и антитези... Одговори кои одсекогаш ви требале. Епизодите можете да ги гледате онлајн и да направите финта да ги симнете, едноставно извадете ги од кешот на вашиот прелистувач...

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

Рационализација

пријавена пред 2 години, 1 месец. (icko.elfasko.org.mk)

Домашното воспитување и пристапот кон младата личност која е во адолесценција и пубертет е екстремно важен во градењето на неговиот љубовен живот, и воопшто во градењето на карактерот. Исто така искуството од домот на младата личност игра клучна улога во градењето и истакнувањето на особината љубов.

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Земја на отстапувања

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Е сеа да бидам искрен, повеќе сакам Пелопонез да стави вето или одложување на приемот и да се преземат мерките. За да се знае нашиот став, за да бидеме еднаш вистинска држава.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Повеќе текст елементи во страничната лента!

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Упатство како да имате повеќе текст елементи во вашиот Вордпрес. Вордпрес стандардно нуди 9 текст елементи (widgets) - Како да го зголемите тој број? Одговорот е на веста...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Сурфај полесно…

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

http://netvibes.com не е само feed bookmark site туку е и многу повеќе, сервис кој е бесплатен и ви го олеснува сурфањето.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Ќе излеземе ли?

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

А што ако не сте платиле за гравитација и дојдат чичковците и ви ја исклучат… што праиме тогаш? Затоа редовно плаќајте си ја гравитацијата - таа секогаш ни е потребна!

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Дали станувам непожелен граѓанин на оваа земја?

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (crticka.blogspot.com)

Букарски, извини ама јас не мислам да бегам со тебе, се плашам да не ме види некој од професорите дека се дружам со тебе и потоа да ми стави послаба оценка.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Старата курва Европа!

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

И еве сеа Еуро-Крем амбасадорот Фуере ни вика - Македонија следниот месец ќе ги започне преговорите за целосно визно ослободување… На добар пат сте…. Кој е тој пат? Авотпатот Тетово-Гостивар?

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Сешто