Инфо за iacovibus

Корисник од:
8 април 2007
Пријавени статии:
7
Популарни:
7
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот iacovibus (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Математички избори

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (iacovibus.blog.com.mk)

Кој е вашиот избор? Ојлеровиот број или Архимедова константа?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Програмерски совети

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (softwaremk.blogspot.com)

Добра листа на Михајло Текиќ за процесот на програмирање.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Блогорола

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (komunikacii.net)

Блогорола - нешто као BlogoYugoslavia 2.0

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

100 ENGLISH-MACEDONIAN FUNNY TRANSLATIONS

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.tugjinojabano.com)

Can't over bread pie = Не може преку леб погача Don't salt my brain = Не ми соли памет... Енд мени мор...

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

Се плашат да кажат дека се Македонци

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Лабуништанецот Арслан Мустафоски со гордост вели дека е Македонец, а не Албанец или Турчин, како што бил принуден да се декларира во минатото.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Политика

Околу невестите

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (sp.blog.com.mk)

Медитации на тема: како уринираат невестите.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Поглед кон галаксијата Сомбреро

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (astronomija.com.mk)

Галаксијата Сомбреро (The Sombrero Galaxy), позната уште и под ознаката M104, е една од најголемите галаксии во јатото Девица (Virgo cluster), кое е оддалечено околу 28 милиони светлински години од Земјата.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Наука