Инфо за howitz

Корисник од:
16 мај 2007
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот howitz (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Матури , полуматури , или да речам разуздени кобили.

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (howitz.blogspot.com)

Откачи се и никат да не се закачиш од кај што си се откачила , него да се закачиш тамо кај што нетреба да се закачиш. Младинава наша се откачила....

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови